Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Yok bakmam sadece en büyük ikinci düşmanımsın artık :D ( Elisa hocadan kimse birinciliği alamaz :P )

silver

Her borç isteyeni yazmak tabiki doğru bir davranış değil. Eğer yukarıda söylenenler benim yazım için söylendiyse tekrar okumalarını tavsiye ederim ;) Gözden kaçırdıkları bir yer var.

universitely76

Alıntı yapılan: bilqin - 10 Temmuz 2015, 00:10:39
ne o bende mi dolandırıcıyım uni76 :D
Pek sağlam papuç gibi durmuyon :PP

Ama işte lanet olsun içimdeki bu insanlık sevgisine, böyle dememe rağmen dediğim gibi davranamıyom :D
Şu sıra imzasız'ım...

hakanatik01

@silver Güzel diyor olsanda dediğinin olması çok zor içimizden kimse gelipte forum önünde şu kişinin  bana borcu var diyecek karakterde değildir.3-5 kuruş için bunu söylemek bizleride aynı duruma düşürür :) Misal sen benden borç aldın sonra grup kurmak istedin ben gelip konuna silver benden borç aldı ama henüz ödemedi arkadaşlar dikkatli olun mu diyeceğim yahu :) bu durumda hem senin için kötü bir durum oluşur hemde benim için "ulen adama bak ne para göz PMden halledemiyor gelmiş herkesin içinde rencide ediyor.Çocuk ödemeyeceğim de dememiş biraz beklesen ne olur gibi olabilir :P "ki forumu görüyorsun hala aliberk için olumlu düşünme eğiliminde bile oalnlar var.O yüzden bu dediğin bana olur gelmiyor.Tek dikkat edilecek nokta dediğim gibi forumda bulunmanız lazım o zaman kim nedir ne değildir az çok anlaşılıyor.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
nedir sonradan başvuran arkadaşların durumu, var mı bir gelişme ?

4ne1ka

ben az önce baktım da bir değişiklik yok paypal hesabında.

halibo

bendede yok, yanlış talepte bulunmuşum iade istemişim onu iptal edip e-mail attım

Coulers79

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Temmuz 2015, 02:03:32
en büyük ikinci düşmanımsın artık  :D

Anlaşıldı tamam, (ok) fanta aramızda.   :S   :g

ptcsite46

3  iş günü sürüyor arkadaşlar...

Extraloob

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Temmuz 2015, 14:27:56
Arkadaşlar,
nedir sonradan başvuran arkadaşların durumu, var mı bir gelişme ?

Ben şehir disindayim o işe yarin dönünce bakacağım