Crowdflower Elite Ödemeleri

Başlatan capaxa, 10 Haziran 2015, 23:53:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

capaxa

Buraya da son 4 ödememi toplu olarak koyayım , tek tek koymamıştım bayadır.. Bu aralar tasklarda azalma var tatil modundalar herhalde.. Umarım eski günlere döner :)

qolddraqon

Evet pazardan salıya kadar pazar modunda gidiyor ama 2 haftadır hayret edilecek şekilde salı günleri 4-5 look geliyor sabredip seri bi şekilde yapıldığında sadece o gün için bi 20 dolar alınabilir diğer günlerde date diff vs sabit tasklarla haftalığı 35-40 dolardan aşağı düşürmemek lazım. Ama siz işden dolayı zaman konusunda biraz sıkıntılısınız galiba kaçırıyorsunuz lookları Bol Kazançlar..

capaxa

Alıntı yapılan: qolddraqon - 03 Eylül 2015, 22:00:42
Evet pazardan salıya kadar pazar modunda gidiyor ama 2 haftadır hayret edilecek şekilde salı günleri 4-5 look geliyor sabredip seri bi şekilde yapıldığında sadece o gün için bi 20 dolar alınabilir diğer günlerde date diff vs sabit tasklarla haftalığı 35-40 dolardan aşağı düşürmemek lazım. Ama siz işden dolayı zaman konusunda biraz sıkıntılısınız galiba kaçırıyorsunuz lookları Bol Kazançlar..

Anca 18-24 arası aktif olabiliyorum hafta içi.. Bu sebeple bu saatler dışında gelenleri kaçırıyorum doğal olarak. Ama yine de şundan 3-4 ay önce haftada 40-50 dolar ödeme alıyordum task çıkıyordu bol.. Şimdi resmen kurudu.. Hafta sonları evdeyim diyorum 2 gün toplasan 10 tane task çıkmıyor nerdeyse..Saatlerimiz çok ters , gece çok çıkıyor task ama gece aktif olamıyorum işte.

capaxa

Son 1 aylık ödemelerimi toplu olarak koyayım..

1 Numara !

rota26

Elektronick

1 Numara !

capaxa