Çok Şaşırtıcı,Çok güzel,Çok teşekkürler...

Başlatan gokovic, 05 Şubat 2012, 23:57:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 25 Şubat 2012, 02:45:53
bu arada bannerını hatalı koymuşun resim gözükmüyor   :g :g

Evet PTCBox BB code vermiyor, HTML code veriyor... PM le reflinkini istedim.. düzelteceğim ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Şubat 2012, 03:00:09
Alıntı yapılan: lovablegs - 25 Şubat 2012, 02:45:53
bu arada bannerını hatalı koymuşun resim gözükmüyor   :g :g

Evet PTCBox BB code vermiyor, HTML code veriyor... PM le reflinkini istedim.. düzelteceğim ;)

banner yerindeki linke tıklayınca ref linki çıkıyor hocam pmi geç felan atarsa bilginiz olsun

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Şubat 2012, 03:02:43
banner yerindeki linke tıklayınca ref linki çıkıyor hocam pmi geç felan atarsa bilginiz olsun

Teşekkürler Filmsizkalma , kontrol etmemiştim iyi oldu :)
Kendi seçtiği bannerı kullanarak düzelttim :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Şubat 2012, 03:19:18

Teşekkürler Filmsizkalma , kontrol etmemiştim iyi oldu :)
Kendi seçtiği bannerı kullanarak düzelttim :)
Ne demek efendim herzaman :)

mahogs

bende farkındaydım onun nasıl düzeltebilecegimi sorucaktım sizlere :-[ sağolsun elisa hocam düzeltmiş şimdi teşekkür ederim :)

lovablegs

Alıntı yapılan: mahogs - 25 Şubat 2012, 11:13:40
bende farkındaydım onun nasıl düzeltebilecegimi sorucaktım sizlere :-[ sağolsun elisa hocam düzeltmiş şimdi teşekkür ederim :)

şimdi daha şirin görünüyorsun  :g :g

tolgacan86

Çok uzun süredir olmasada hatırı sayılır bir süredir bu forumda aktif olarak bulunuyorum ama halen yeni gördüğüm konular çıkıyor.. Demekki sürekli aynı yerlere (Ödeme kanıtları, yeni siteler) bakmamak lazım..

Gökhan kardeşimin sözlerini harfiyen katılıyorum.. Hatta ilk başlarda çok aktif olamıyordum 3-4 günde bir bakabiliyordum foruma ama ona rağmen forumun elit bir forum olduğunu görebilmiştim.. Gerçekten çok nadir çıkar böyle bir ortam ve burada olmaktan mutluyum. Bilge hocama beni buraya kazandırdığı için tşkler.. Clixsense forumunda adını yazıp aratmamızı tavsiye etmişti, önce başka forumları bulsamda asıl kastettiği burayı bulabilmiştim :D :g

spacegirl

Forumun kesinlikle çok sıcak bir atmosferi var.
Kendimi evimde gibi hissettiriyor :g ;)

En çok da, bir bayan olarak, erkek egemenliğinde olan benzer forumların aksine,
buradaki her yazıyı çekinmeden okuyabiliyor olmam ve konulara katılabiliyor olmam çok hoşuma gitti :)

Kesinlikle saygı hakim :)

Emeği geçen herkesi tebrik ederim :) :y

Not: Başında gereğinden fazla kural var gibi gelmişti, ama gerekçeleri ilerleyen zamanlarda gördükçe, çok doğru tespitlerde bulunulduğunu da görebiliyorum :)

Coulers79

Eleştiri, öneri yok şimdilik. İnternetiniz daim olsun. Hop kamufle!   ninja