Lexiadz.com - (SCAM)

Başlatan recep1852, 21 Haziran 2015, 14:21:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdayagmu

ya adamlardan pın kodu ıstıyorum cekım ıcın gonderdık dıolar e-postanıza ama gelen gıden yok 2 oldu  :(

sevdayagmu

Hi,
you tried 3 fail attempts, there for your withdrawal got locked for 3 days for your own security incase it was a hacking attempt, you will be able to cashout after 3 days normally if you inserted your cashout pin correctly.

you can fiend your cashout pin in your weclome message that you activated your account with.

I do hope that this information is helpful. If I can be of any further assistance, please let me know.
ne dıyor bunlar ya hack falan karıstırıyolar pınkodu yok cekım icin adamlar para cekımını engellıyor ne iş cozemedım  (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 13 Temmuz 2015, 02:19:06
Hi,
you tried 3 fail attempts, there for your withdrawal got locked for 3 days for your own security incase it was a hacking attempt, you will be able to cashout after 3 days normally if you inserted your cashout pin correctly.

you can fiend your cashout pin in your weclome message that you activated your account with.

I do hope that this information is helpful. If I can be of any further assistance, please let me know.
ne dıyor bunlar ya hack falan karıstırıyolar pınkodu yok cekım icin adamlar para cekımını engellıyor ne iş cozemedım  (d)

3 hatalı deneme sebebiyle, güvenlik sebepleriyle cashoutlarınız 3 gün süreyle bloklanmış.
Yani parolanıza erişmiş başka birinin hesabınızdan para çekememesi için güvenlik olarak :)

Sizin ilk üye olduğunuzda gelen hoşgeldiniz mailinde varmış PIN kodu. Kontrol etmediyseniz o maili bir kontrol edin isterseniz :)
Bu bilgi yeterli değilse, bilgi verin diyor :)

sevdayagmu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Temmuz 2015, 02:38:29
3 hatalı deneme sebebiyle, güvenlik sebepleriyle cashoutlarınız 3 gün süreyle bloklanmış.
Yani parolanıza erişmiş başka birinin hesabınızdan para çekememesi için güvenlik olarak :)

Sizin ilk üye olduğunuzda gelen hoşgeldiniz mailinde varmış PIN kodu. Kontrol etmediyseniz o maili bir kontrol edin isterseniz :)
Bu bilgi yeterli değilse, bilgi verin diyor :)
ben sılmısım msjları hıc dıkkat etmedım tekrar gondermelerı ıcın ne yapmam lazım ne yazayım ?

Dio

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 13 Temmuz 2015, 03:07:59
ben sılmısım msjları hıc dıkkat etmedım tekrar gondermelerı ıcın ne yapmam lazım ne yazayım ?
eğer gmailse çöp kutusu var orda bulabilirsin tabi ordanda silmediysen :D
hotmailde falanda vardır azcık kurcala :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 13 Temmuz 2015, 03:07:59

Siteyi tanımadığım için yanlış yönlendirmek istemem.
Login ekranında forgot password butonu var ama PIN de gönderir mi hiçbir fikrim yok açıkçası. Bazı siteler gönderiyor ama göndermeyenler de var.
3 gün için cashout bloklaması var zaten hesabınızda, yani çok acele etmenize gerek yok. Belki bu site ile ilgili daha çok bilgisi olan biri cwvap verir.
Kimseden birşey çıkmazsa, forgot password ü deneyebilirsiniz.

sevdayagmu

tesekkurler bılgıler ıcın ..  hotmail 16 gun oncesıne gıtmedı 11 gun gerı gttı :S

Dio

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 13 Temmuz 2015, 03:18:56
tesekkurler bılgıler ıcın ..  hotmail 16 gun oncesıne gıtmedı 11 gun gerı gttı :S
MaşAllah gmail marta kadar gidiyor (hp) zaten marttan öncekileri çöpten silmiştim yoksa onlarıda görürdü heralde.
neyse geçmiş olsun. 3 gün sonra aynı hatayı tekrar yapmayın kitlemeyin hesabı. ticket falan atın manual değiştirsinler tabi oluyorsa

sevdayagmu

İnsallahda bu sıte hepten kafayı yemıs ıkıde bır sıteden atıyor cıkıs yapıyor kendı kendıne  (d) (d)

tayfunxl

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 13 Temmuz 2015, 18:11:18
İnsallahda bu sıte hepten kafayı yemıs ıkıde bır sıteden atıyor cıkıs yapıyor kendı kendıne  (d) (d)

2 saatlik bakıma girdi
düzelir inşallah