Lexiadz.com - (SCAM)

Başlatan recep1852, 21 Haziran 2015, 14:21:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 13 Temmuz 2015, 18:11:18
ıkıde bır sıteden atıyor cıkıs yapıyor kendı kendıne  (d) (d)

3 gündür bende öyle. Admin düzeltemedi gitti. Bi bug u çözemedi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sevdayagmu

2 saat bakım yaptı hala aynı ama

sevdayagmu

yav ben mı salagım bunlar mı yenı pın kodu ıstıyorum dıyorum oburunu bılmıyorum dıyorum hala aynı seylerı dıyolar nasıl alcam bunlardan castout pınını bırı akıl versın ya

hakanatik01

Maillerini sildin mi? 3 günlüğüne kilitledik güvenlik için ama PIN kodunu sana ilk üye olduğunda gönderdiğimiz hoşgeldin mesajında bulabilirsin demiş PIN kodunun nerde olduğunu belirtmiş maillerini kontrol etmende fayda var.Çöptende silmiyorsan orda bireyerde duruyordur PIN kodun.

sevdayagmu

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Temmuz 2015, 02:02:43
Maillerini sildin mi? 3 günlüğüne kilitledik güvenlik için ama PIN kodunu sana ilk üye olduğunda gönderdiğimiz hoşgeldin mesajında bulabilirsin demiş PIN kodunun nerde olduğunu belirtmiş maillerini kontrol etmende fayda var.Çöptende silmiyorsan orda bireyerde duruyordur PIN kodun.
sılınmıs .onlara sılındı dıorum anlamıyorlar yada anlamak ıstemıolar

ElisaMcCline

PIN kodu girdiğiniz yerde, unuttum tekrar gönder gibi bir seçenek var mı ?

Bazı sitelerde de eski PIN no bilmeden, yenisiyle değiştirme opsiyorun var.
Security/profile gibi bir alan var mı , eskisini bilmeden yeni bir PIN girebileceğiniz bir alan olabilir mi ?

Dio

hotmail kullanmadığım için deneyemedim.
Çöp kutusundan silinen mailleri kurtarma : [spoiler]http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/outlook/recover-deleted-messages[/spoiler]

hakanatik01

Yukardaki mesajına göre silinmiş demiyorsun adamlarda haklı olarak hesabının güvenliği için bunu yapıyorlar.
bence sen çeviri yardım konusuna gel tam olarak sorununu türkçe olarak yaz birisi ingilizce olarak çevirsin adamlara onu yolla mesajlarını hep böyle translate tarzında yolluyorsan anlamıyor olmaları normal :) oradan anlaşılacak tek nokta yeni pin istiyorsun adamlarda cevap veriyor "yeni pin yok, sana mail atmıştık onda var". yanlış yazıyorsun ondan anlaşamıyor gibisin.

sevdayagmu

Alıntı yapılan: Dio - 14 Temmuz 2015, 02:13:07
hotmail kullanmadığım için deneyemedim.
Çöp kutusundan silinen mailleri kurtarma : [spoiler]http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/outlook/recover-deleted-messages[/spoiler]
745 e-mail gerı gıdıyor daha fazla gıtmıyor daha gerıde kalmıs o msj :S

sevdayagmu

sonunda anlastık supportla zarzor verdı pın kodunu cok sevındım yuppı :D