Lexiadz.com - (SCAM)

Başlatan recep1852, 21 Haziran 2015, 14:21:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

Next Bonus Day:1st April, 2016
Automatic Bonus:Disabled
bu durumda
1 nısanda maın balancedekı para purche balance gecermı
Main Balance:>$1.16780
Purchase Balance:+$0.00000
grandbukta basıma geldı kesın ogrenmek ıstedım
cevaplarınız ıcın sımdıden sagolun

umitakca23

kapatmışsın ama günü geldiginde bak yinede birde ödeme yapıyormu lexiadz yatırım yapılırırmi kimse iyi demiyor gibi ya benim suan 6 ref var avg leri 14  ile 16 arasu hesap kitap ile yatirim yapsam 100 ref kiralasam bir aylik ta 15 dolar versem altin uyelik alsam kar edemezmiyiz arti odeme almamizda sorun yasanirmi site cokubce  refler gidermi
giderse burdan belirtelim kesinlikle zarar icin yatirim yapmayalim tesekurler

Nezihee

Meraba Ben Lexiadz sıtandat üyeyim birikmiş olan paramı çekemiyorum satın alma dengesindeki biriken azalıyor şimdiyekadar kazanılan diye yazan yerde birikiyor ve orda şu an 7.7370 var ama ben çekmeyi tıkladıgımda maksumun 5.00 olması gerek sizin yeterli paranız yokdiyor maksumundan fazla oldugu halde bana yeterli paran yok çekmek için diyor neden böyle yapıyor bana yardımcı olurmusunuz paramı çekmek için

ikose

Alıntı yapılan: Nezihee - 25 Nisan 2016, 01:45:59
Meraba Ben Lexiadz sıtandat üyeyim birikmiş olan paramı çekemiyorum satın alma dengesindeki biriken azalıyor şimdiyekadar kazanılan diye yazan yerde birikiyor ve orda şu an 7.7370 var ama ben çekmeyi tıkladıgımda maksumun 5.00 olması gerek sizin yeterli paranız yokdiyor maksumundan fazla oldugu halde bana yeterli paran yok çekmek için diyor neden böyle yapıyor bana yardımcı olurmusunuz paramı çekmek için

Siteler hakkındaki sorularımızı sitenin kendi konularından soruyor, yeni konu açmıyoruz @Nezihee

Siteyi kullanmıyorum ancak satın alma dengesinden bahteğine göre P.B. ın var ve RR var. azaldığına göre.
Account balansın burda önemli onun bakiyesi 5$ ın altındaysa ödeme yapmaz.
eğer ekleyebiliyorsan bakiye bölümünün bir resmini daha net bilgi veririz, neden çekemediğin hakkında

Nezihee

Standart+
Bonus Günü
Sonraki Bonus Gün:2016 1 Mayıs Otomatik Bonus:engelli
Tavsiye
Direkt yönlendirmeler:+0 Kiralanan Puanı:+3 Ücretsiz Kiralanan Tavsiye Alınan:+30 Doğrudan Yönlendirme Komisyonları:$ 0 Doğrudan Yönlendirme Duvar Comm .:$ 0,00000 Şimdiye kadar Kazanılan:7,7575 $ Geri Dönüşüm Kredisi+1
hesap
Ana Bakiye:>$ 0,45830 Satınalma dengesi:+$ 2,09753 Puan Bakiye:>2800,50 Ödemeler alındı:0,0000 $ Çekilen Bekleyen:0,0000 $
görülme Reklamlar
Sizin Tıklanma:2623 Sizin Tavsiye Tıklanma:12954
benim Reklamlar
Reklam Kredi:>1000 Giriş Reklam Kredi:>0 PTSU Kredi:>0 Banner Kredi:>0

Lexindz deki sayfam bu şimdiye kadar kazanç 7.7575 ama çekmeye tıkladıgımda paran yetersiz diyor en az 5.00 olmalı diyor ama benim biriken bu 7.7575 bana yardımcı olurmusunuz paramı çekmek için
hesap

utkuberk

Ana Bakiye:>$ 0,45830
ana bakiye sizin yarım dolar değil
bende main balance diye geçiyor
Main Balance:>$2.66790 Purchase Balance:+$0.08640

Otomatik Bonus:engelli
Tavsiye bu disabled olmalıydı

Nezihee

Alıntı yapılan: utkuberk - 26 Nisan 2016, 07:02:06
Ana Bakiye:>$ 0,45830
ana bakiye sizin yarım dolar değil
bende main balance diye geçiyor
Main Balance:>$2.66790 Purchase Balance:+$0.08640

Otomatik Bonus:engelli
Tavsiye bu disabled olmalıydı

Ana bakiye sürekli düşüyor ve Şimdiyekadar kazanılan diye yazan yerde 7.7795  ise bu var ana bakiye düşüyor şidiye kadar kazanılan diye yazan yerde yükseliyor

utkuberk

büyük olasılıkla sizin otomatik ayarlanmış ana bakiyenizden purche bakiyeye bonusta verilen yer artıyor oryı disabl yapmanız gerekiyor o 7 dolarlada ref kiralayabilirsiniz point de varsa onlarıda paraya çevirip rr kiralayın onlarda tıklayıp size katkısı olur yarın özelden detaylı yazacağım

Nezihee

Ref nasıl kiralandıgını bilemiyorum bir defadenedim olmadı otamatik bonusun engeledim yani otamatik bonus disablet

utkuberk

my accaunt
refferals
rent refferals
yerinden rr kiralayabilirsin 0.6 dolar 5 tanesi