Neobux ( You aren't logged in. )

Başlatan deniz82, 06 Şubat 2012, 23:32:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deniz82

Arkadaşlar merhabalar:)

Neobuxta reklam tıklarken bu uyarıyı aldım.Login olmama rağmen sayfayı yenileyince de aynı uyarıyı alıyorum.
3 kere tekrar giriş yaptım ama değişen bir şey olmadı.Sorunun ne olduğuu ile ilgili bir fikri olan var mı :)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

enderege

Geçenlerde de böyle sapıtmıştı ama sorun geneldi. Çoğu kişide aynı sorun vardı. Bendede aynı sorun vardı.
Bugün bende herşey normal. ve kısa zamanda düzeleceğini umarım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

24-48 saatlik cookie tutuyor (kullanıcı belirliyor).. arada olabiliyor. Güvenlik için bu cookie ayırımı çıkmadan önce hiç sorun olmuyordu.
Kısa aralıklarla giriş yaptığın için zamanın geldiğini düşünüp tekrar atmıştır.
Nadiren denk gelirsin ama gelmişsin işte ;)

deniz82

Nadiren denk gelmişim ,şimdi düzeldi ,tıklayabiliyorum :)

Sakin olmak lazım demek ki,teşekkürler :)

ElisaMcCline

Neo da panik yapacağınız tek zaman, ödeme alma zamanı :D
Cashout talep ettiğinizde, olmaması gereken birşey olmuşsa, panik yapabilirsiniz, hatta hiç vakit kaybetmeden panik yapın :D

deniz82

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Şubat 2012, 23:56:00
Cashout talep ettiğinizde, olmaması gereken birşey olmuşsa, panik yapabilirsiniz, hatta hiç vakit kaybetmeden panik yapın :D

:D :D :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Şubat 2012, 23:56:00
En son ödeme aldığım tarihin üstüne 3-4 ay geçti, bugünlerde yine ödeme limitini geçmişim ama bu seferkini çektikten sonra ödeme limiti 6$ olacak ve Neo'da bu 6$ı yapabilmek için 6 ay uğraşmak gerekecek ki, NP'ler ile ref alımı da kaldırıldıysa bu da artık mümkün değil  (sinir)
Hesabımda bir sorun var mı diye merak ediyorum ama parayı çektikten sonra limite gelmek çok uzun bir süreç gerektirdiğinden böyle bir şeyi beklemekte istemiyorum  (d)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Adprize işi biraz toparlıyor aslında, belli de olmaz ;)
Bir bakmışsın ödemeden sonraki gün para gelmiş adprize dan :D
Sonuç olarak devam edeceksen, bir sonraki ödemeye para birikmesi için erkenden çek bence. ki sonraki günlerde birienin bir sonraki ödemeye faydası olsun :)
Ben böyle bakardım olaya :)

universitely76

Son günlerde AdPrize'den de bir şey düşmediği için Neo konusunda iyice karamsar oldum, tek seferde yüksek reklam adeti olsa yine devam ederim ama günlük farklı saatlerde giriş yapacam da reklam tıklayacam. Hiç gelemem buna.
Neyse çok sözden çok icraata bakalım. Önümüzdeki günler gösterecek Neo'daki akıbetimi...
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 07 Şubat 2012, 23:08:48
Son günlerde AdPrize'den de bir şey düşmediği için Neo konusunda iyice karamsar oldum, tek seferde yüksek reklam adeti olsa yine devam ederim ama günlük farklı saatlerde giriş yapacam da reklam tıklayacam. Hiç gelemem buna.
Neyse çok sözden çok icraata bakalım. Önümüzdeki günler gösterecek Neo'daki akıbetimi...
PTCBox ta farklı zamanlarda reklam yakalamıyor musun universitely :)
Neoda her refresh ettiğimde yeni reklam tıklıyorum bir süredir :)
He reklam başına verdiğini beğenmiyorum diyorsan anlarım :)