Cashbux2015 Ödemeleri (SCAM)

Başlatan odrik, 25 Haziran 2015, 19:55:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Ödemeleriniz hayırlı olsun  (hp) (hp)

Dio

enderege

Hayırlı olsun voldemort. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

voldemort

nur1234

Site scam arkadaşlar ikinci ödememi iptal ettiler hesabımı da sıfırladılar. standart üyelere ödeme yapmıyolar yatıırm yapanları bilemem ama yatırım da yapmayın böyle sahtekarlara. Forumda rezil ettim onları zaten  :m

Dio

Alıntı yapılan: nur1234 - 09 Temmuz 2015, 01:30:17
Site scam arkadaşlar ikinci ödememi iptal ettiler hesabımı da sıfırladılar. standart üyelere ödeme yapmıyolar yatıırm yapanları bilemem ama yatırım da yapmayın böyle sahtekarlara. Forumda rezil ettim onları zaten  :m
standart üyeyim ve 2. Ödememi aldım. Ticket atmayı denedin mi? Bi sor bakalım nedeni neymiş

nur1234

Alıntı yapılan: Dio - 09 Temmuz 2015, 02:58:14
standart üyeyim ve 2. Ödememi aldım. Ticket atmayı denedin mi? Bi sor bakalım nedeni neymiş

ödeme kanıtımı da koymuştum halbuki ticketa ne gerek var seçerek ödeme yapıyolar belli yatırım yapmayın free takılın  :D

Dio

Alıntı yapılan: nur1234 - 09 Temmuz 2015, 12:48:57
ödeme kanıtımı da koymuştum halbuki ticketa ne gerek var seçerek ödeme yapıyolar belli yatırım yapmayın free takılın  :D
bende de bunu demeye başladı [spoiler]We detect a different country, you are not allowed to login. If u think this is an error, contact us.[/spoiler]
neyse ya 2 ödeme aldım yeter bana bu :D

yakuza

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]