Tüm Operatörler Ramazan'da Ücretsiz İnternet

Başlatan karga9, 27 Haziran 2015, 15:50:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karga9

Ücretsiz internet için aşağıdaki mesajları yollayabilirsiniz. Belki görmeyen arkadaşlar vardır diye paylaşıyorum:

Operatör   Paket Miktarı   SMS   No
Turkcell   2GB (Aylık)   SAHUR   2222
Vodafone   2GB (Aylık)   KAZAN   4455
Avea   500MB (Günlük)   SAHUR   5555

hakanatik01

Bilgi için teşekkürler.
Aslında bu kampanya Ramazan değil sahur kampanyası olmuş :P :) 02-06 saatleri arasında geçerli olarak kullanlabiliyor bilginiz olsun bunun dışında ücret ödersiniz  tüm gün kullanırım sanmayın ,bu noktaya dikkat edin gece sahura kalkınca sağa sola bakılabilir hepside anlaşmış gibi zaten saatleri aynı belirlemişler :P

banamii12

Bilgi için teşekkürler

uAdrogba11

Alıntı yapılan: karga9 - 27 Haziran 2015, 15:50:19
Ücretsiz internet için aşağıdaki mesajları yollayabilirsiniz. Belki görmeyen arkadaşlar vardır diye paylaşıyorum:

Operatör   Paket Miktarı   SMS   No
Turkcell   2GB (Aylık)   SAHUR   2222
Vodafone   2GB (Aylık)   KAZAN   4455
Avea   500MB (Günlük)   SAHUR   5555

mesaj ücreti var mı direk ve ne zamana kadar bu kamanya @karga9

hakanatik01

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 07 Temmuz 2015, 13:13:27
mesaj ücreti var mı direk ve ne zamana kadar bu kamanya @karga9
Ramazan bittiğinde bitiyor.
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Haziran 2015, 17:05:16
  02-06 saatleri arasında geçerli  olarak kullanılabiliyor bilginiz olsun bunun dışında ücret ödersiniz  tüm gün kullanırım sanmayın ,bu noktaya dikkat edin.

nouma26

Bana da turkcellden mesaj geldi.Ama mesaj attığımda mevcut internet paketiniz olması nedeniyle katılamazsınız yazdı.Yani net paketi olanlar olmuyor sanırım...

hakanatik01

hepsindevardır birşeyler sitelerine girip bakmak lazım.
Turkcellde ;
Kimler yararlanabilir?
Kampanyadan bireysel, kurumsal ses hattı olan ve üzerinde hız kısıtlı (aşımsız, sınırsız ve sosyal paket) paket bulunan aboneler hariç Hazır Kart'lı ve Faturalı tüm müşterilerimiz faydalanabilirler.

[spoiler]http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/3g-li-sahur-internet-kampanyasi[/spoiler]