iconBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 08 Şubat 2012, 12:49:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Maverickk - 16 Nisan 2012, 12:03:32

135 dolarlık reklam:)
Malesef para çok gelince bazen pahalı reklamlar verebiliyoruz :g

ElisaMcCline

Bigtimebux ta, aşağı yıkarı 900$ lık reklam harcadım :)
Ehehe çok eğlenceli olduğu söylenemez tabii ki, en azından başında :) Ama sonraları eğlenceli olmaya başlıyor :D

Artık, ağlanacak halimize mi gülüyorum bilemem, ama artık güldürüyor beni  (d) (d) (d)

En azından yatırımımdan fazlasını geri almış olma tesellim var ama yine de  (d)

moonisblack

benim azcık umudum vardı ama bugün ptc investigation da bir yazı okudum baya moralim bozuldu yazıyı burda paylaşmayım ama linkini vereyim isteyen bakabilir

kötünün iyisi en azından reklam verebiliyoruz sonuçta bu rakamlara başka sitelere reklam vermek zor
korkum site birgün açılmazsa diye
önümüzdeki pazartesiyi bekleyelim belki işler değişir kimbilir...

ElisaMcCline

Arkadaşlar, site hergün bir adım geriye gidiyor maalesef.
Bunu görün artık...

captain06

Yatırım yapmayı düşünüyodum Allahdan yapmamışım.

moonisblack

yatırım yapacak arkadaşlara tavsiye etmiyoruz

ata07

Konuya ilk yorumu bu site scam olcak ptc-invegstationda bak böyle böyle diyorlar yazmıştım :D Gokhanın isteği üzerine kaldırdım ama keşke kaldırmasaydım belki daha az can yanardı  (a)

gokovic

Alıntı yapılan: ata07 - 18 Nisan 2012, 18:44:48
Konuya ilk yorumu bu site scam olcak ptc-invegstationda bak böyle böyle diyorlar yazmıştım :D Gokhanın isteği üzerine kaldırdım ama keşke kaldırmasaydım belki daha az can yanardı  (a)

:g :g
Nasıl bi mantık bu ata  :g
Konuyu ben açmısım ama 1$ bile bi yatırım yapmadım. Bu konuya guvenrekmi yatirim yapıp zarar girdi bu kişiler  :g Ben dogru duzgun bakmadım bile siteye onca zaman içinde sadece 2$ birikmiş onuda odemiyor zaten. :g

ata07

Alıntı yapılan: gokovic - 18 Nisan 2012, 18:46:57
Alıntı yapılan: ata07 - 18 Nisan 2012, 18:44:48

:g :g
Nasıl bi mantık bu ata  :g
Konuyu ben açmısım ama 1$ bile bi yatırım yapmadım. Bu konuya guvenrekmi yatirim yapıp zarar girdi bu kişiler  :g Ben dogru duzgun bakmadım bile siteye onca zaman içinde sadece 2$ birikmiş onuda odemiyor zaten. :g

Yok yahu o lafın gelişiydi ben başta söyledim demeye çalıştım :g :g

intylerwetrust6

sitede, içerde ufak bi miktar para var umarım kurtarırım :D