iconBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 08 Şubat 2012, 12:49:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Arkadaşlar hesabımda biriken parayla reklam vermeye çalıştım ama hesabımı verify etmemi istiyor, email adresime sözde mail gelmeliymiş live supporttaki öyle deyip mail falan yok ortada deyince çıktı gitti kaldım öyle ama ortada gelen mail yok. Siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı?

nouma26

Regortaz site scam olmuş boşuna zamanını harcama.Admin denilen kişi çoktan bırakmıştır siteyi...

regortaz

Alıntı yapılan: nouma26 - 06 Mayıs 2012, 11:13:36
Regortaz site scam olmuş boşuna zamanını harcama.Admin denilen kişi çoktan bırakmıştır siteyi...
Yok hocam admin hala online, reklam onaylamasında bir sorun yoktu benim bildiğim kadarıyla. Şu an sorun düzelmiş durumda, reklamım yayına girdi sorunsuz bir şekilde, 20bin tıklık reklam verdim hesapta biriken parayla, iyi ki ufak bir yatırım yapmışım herhangi bir zararım olmadı.  :)

Sitenin scam olması konusuna gelince, Paypal hesabı yine kaybolmuş durumda, hem yatırım hem para çekme kısmından kaldırılmış durumda. Halen Alertpay'e ödeme yapıyor deniyor ama ödeme kanıtı paylaşan kimse yok 15 Nisan sonrası tarihli. O yüzden şimdilik scam denilebilir ama admin durumu düzeltebilir de, zamanla anlarız. Yine de kimse yatırım yapmasın  ;)

moonisblack

doymadı adam hala miileti soymaya çalışıyor

PayPal available for deposit
PayPal deposit is available again. 30% Deposit bonus available for PayPal, Payza, and Libertyreserve deposits. That means Deposit $100 and get $130 in your rental balance, or advertiser balance or even upgrade balance. The offer is valid only for next 24 hours. best regards

ElisaMcCline

Walla biz scam ilan ettik.... Ona göre hareket etsin işte herkes :)
Birilerini çarparsa, belki 3-5 ödeme yapar, başka yatırımları çekerim diye bile düşünüyor olabilir.. :)

regortaz

Hala bakiyesinde para olan varsa reklamlar onaylanmaya devam ediyor haberiniz olsun ve ne hikmetse halen tıklayan var, iki günde bitti 10bin tıklık reklamım :)

enderege

Alıntı yapılan: regortaz - 29 Mayıs 2012, 21:13:10
iki günde bitti 10bin tıklık reklamım :)

Sende buna inandın mı? Reklamı tıklamadan aklından geçireni bile izlemiş sayan bir sayaç demek ki o.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

regortaz

Alıntı yapılan: enderege - 29 Mayıs 2012, 21:18:36
Alıntı yapılan: regortaz - 29 Mayıs 2012, 21:13:10
iki günde bitti 10bin tıklık reklamım :)

Sende buna inandın mı? Reklamı tıklamadan aklından geçireni bile izlemiş sayan bir sayaç demek ki o.  :D

Ne kadarı gerçek hit ne kadarı sahte ya da sayaç kaçar kaçar sayıyor bilmiyorum :g Ama sitelerime yeni refler geldi  dört PTCBox, üç Clixsense, iki Neobux, iki BUXP olmak üzere ve tık performansları da fena değil :) Ayrıca bu ay sadece orada reklam vermiştim (501 tıklık Yookbux haricinde) ve gelen hitlerle tanıtım sitemin trafik kotası dolmuş ay sonuna kadar bloklu kalacak  :'(  Yani site trafik gönderiyor ama dediğim gibi sayaçta bir hile var mıdır bilemem, toplamda 30 bin tıklık reklam verdim Iconbux'ta içeride biriken paralarla :)

Bu arada halen tıklamaya devam eden direkt reflerim var:
Onların hatrına her gün üç reklam tıklayıp çıkıyorum bir ihtimal admin piyangoyu tutturur işleri düzeltir diye :g

moonisblack

benim 1599 refim oldu 2000 ref yapana kadar inad edicem ve günlük 30$ a yakın para geliyor
onlarlada ref uzatıp bol bol reklam veriyorum
reklamlardan dr geliyor diğer sitelerime az da olsa hala tıklayan birileri var demekki ;)
heleki %30 bonustan sonra yatırım bile yapanlar vardır  (d)