iconBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 08 Şubat 2012, 12:49:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moonisblack

teşekkürler arkadaşlar
hepimize bol kazançlar dileğiyle :)

nouma26

Hayırlı olsun.Umarım yatırımınızı çıkarır ve kara geçersiniz  ;)

gokovic

bekeli

Hayırlı olsun. Güle güle harcayın :)

ata07

Ptcinvestigation bu siteye takmış söyliyim Kırmızı kırmızı not rocommended yazıyor

enderege

Alıntı yapılan: ata07 - 08 Mart 2012, 20:09:36
Ptcinvestigation bu siteye takmış söyliyim Kırmızı kırmızı not rocommended yazıyor

Takmasına gerek yok bence. İlk andan beri sallamıyordu burayı. Ama arkadaşlarımız yatırım yapmışlar. Umarım çıkartırlar bir an öce yatırımını. Ben ilkgün girdim, ertesi gün bıraktım. Bir türlü açılmayan bi sayfa, bitmeyen reklam vs. derken PTCinvest tuz biber oldu.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Site ilk tanıtıldığında esobux'a benzettiğimiz söylemiştim. Gokovic'e yanlış anlamasın diye pek düşüncelerimi açıklamamıştım ancak iki sitenin logoları bile birbirinin aynısı gibi...
Neyse yatırım yapan arkadaşlarımız bir an önce yatırdıklarını alsınlarda, site açılışından beri devam eden arkadaşlar da 1-2 kazansınlar kârdır  :y
Şu sıra imzasız'ım...

moonisblack

önerilerinizi dikkate alıyorum
240 rr
10 dr (2 tanesi çalışıyor)
günde 4$ bugün yine 20$ oldu cashout yapsam mı  ....
pazartesi bi 100 rr patlatsamm mı kararsız kaldım
member sayısını gözlemliyorum 100000 i geçti ve verilen reklamlar sürekli artıyor
toplam yatırımım  100$
yarın site açılmayacak biz  size demiştik sözlerinizi duyar gibiyim eheheheh

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 10 Mart 2012, 03:34:02
önerilerinizi dikkate alıyorum
240 rr
10 dr (2 tanesi çalışıyor)
günde 4$ bugün yine 20$ oldu cashout yapsam mı  ....
pazartesi bi 100 rr patlatsamm mı kararsız kaldım
member sayısını gözlemliyorum 100000 i geçti ve verilen reklamlar sürekli artıyor
toplam yatırımım  100$
yarın site açılmayacak biz  size demiştik sözlerinizi duyar gibiyim eheheheh

:)
Verilen reklamların artması da muhtemel ödeme alamayanlardan kaynaklı olabilir... Ya da limite uzun süre olanların beklemeden reklama çevirmesi.
Bence olabildiğince çabuk paranızı almaya çalışın ;)
Siteyi tanımıyorum, bilmiyorum ama, söylentiler bile site batırır, ki PTC Investigations bu konuda etkili ve dikkate alınan bir yer...