iconBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 08 Şubat 2012, 12:49:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Bununla dün karşılaştım.Hiç bir iconbux sayfası açık değilken karşıma bu şekilde uyarı geldi tarayıcıdan.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Mart 2012, 10:05:38
Bununla dün karşılaştım.Hiç bir iconbux sayfası açık değilken karşıma bu şekilde uyarı geldi tarayıcıdan.

Sanırım o neo da dönen reklamardan birinin halt yemesi.
Most Trusted Top 10 PTC , şu zor yüklenen yeil zeminli kübik hale getirilmiş bannerların olduğu site.
Dün bu reklam sırasında, bende de 3-4 farklı sitenin birden bu şekilde login penceresi açıldı.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Mart 2012, 10:05:38

Banada oldu. Neoda bi reklam var. Asla zamanı bitmeyen, onaylamayan bir reklam var.best 10 ptc diye. bencede ondan geliyor sanırım.
Adprize de de bir sürü reklamı var. Onun yüzünden adprize yanıyor. Zamanı geçiyor.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Valla açıkcası bilesinizki neobuxum yok :) mozillada geldi bu uyarı ve sadece ptcboxun reklam sayfası açıktı tarayıcda anlam veremedim.Demekki çoğu kişiye olmuş

universitely76

Ben inc de iken çıkıyor bu açılır pencere. İzlenilen reklamla alakalı olarak farklı sitelerde çıkabiliyor demekki..
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Dönen banner vs gibi birşeyden kaynaklı olabilir o zaman ;)

FilmsizKalma

banner tarzı bişeyden kaynaklı olabilir dediğiniz gibi :)

Maverickk

Iconbux'ın premium uyelerindenim bende.Site admini için scammer dense de bu site çok uzun ömürlü olur gibi.Büyük kazançlar vadetmeyen bir site.Siteye reklam vermekte pahalı.Max ref sayısı 2000 ve haftada sadece 100 ref kiralanıyor.Refleri fulleseniz bile 5 ayınızı alır demek bu da.Bu site en az 1 yıl gider:)

Maverickk

Alıntı yapılan: moonisblack - 19 Mart 2012, 21:41:03
adam ısrarla meşhur ashraful olmadığını iddia ediyor tabiki bilemeyiz...
340rr 10 dr
1 haftalık kazanç 41$
100 ref daha aldım geri kalan parayada ilk kiraladığım 40 refin uzatmasını yaptım 3$ da kaldı
(recycle larda var ama çok fazla değil bu arada)
yeni üye olmak isteyen arkadaşlara tavsiyem 89$ verip premium olmasınlar yada indirim olursa 59$ a belki olunabilir ...
site beta sürümü; IconBux Beta v 2.00 ay sonuna geleceğini yazmış Admin
yeni sürümü beklerken birgiün sayfanın açılmadığınıda görebiliriz kimbilir :)
tabi insanlar tedirgin ptc investigation sitesinde kesinlikle tavsiye edilmiyor yorumlarda enaz 6 ayını doldurmadan ne girerim ne raklamını yaparım yazmış biri
bekliyelim görelim değilmi arkadaşlar
saygılar ;)

Hocam site patlamaz dedim ama saatlerdir açılmıyor.Senin de yeni sürümü beklerken bir gün sayfanın açılmadıgınıda gorebılırız sözü galiba gerçek oldu gibi.120 dolar yatırım yaptım siteye ve patladı sanırım.İlk PTC deneyimim kötü bitti gibi duruyor.PTC lerden uzak durmak lazım zaten girdiğim gün getirisini gördüğümde pişman olmuştum.Mybrowser tarzı sitelere yatırım yapmak çok daha mantıklı.Burda sormak istediğim soru Paypal'a dispute açmak için biraz beklemelimiyiz ve açtık diyelim kazanma şansımız adamın hesabındaki paypaldaki paralara bakar dimi?

ElisaMcCline

Maverickk,

PTC sitelerine ömür biçmek konusunda bugün seni uyaracaktım ama, daha ilkgün heyecanı diyelim dedim :)
Gelebilir de belli olmaz..
Ama güven sorunu olan sitelerde, en ufak rahatsızlıkta disputeler vs gelmeye başlıyor.
Niyetleri düzgün iş yapmak olan adminlerin dahi bu söylentilerle sonu gelebiliyor.
Umarım yatırımını geri alabilirsin..

Bol şans, bol kazançlar :)