Yardım

Başlatan Teorem, 01 Temmuz 2015, 02:18:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Teorem

Merhaba Arkadaşlar , Ben Clixsense'ye başlayalı 2 gün oldu birçok şeyi yapmayı becerdim ama bu Tasks olayını çözemedim bende 70 tane görev var ama nasıl açabilceğim konusunda yardım edermisiniz ?  (eht)

[spoiler=Resim için Tıklayınız][/spoiler]

Teorem

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Temmuz 2015, 02:22:48
Tasklar için bu alana bakmanızda fayda var:
http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/

Özellikle bu konuda pek çok videolu anlatım var:
http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/15-farkli-task-video-halinde-turkce-anlatim/

Yok ben onlara az önce bakmıştım :DD, neyse teamwiewer gibi birşey versem ekrana gelip bana nasıl açabileceğim konusunda yardım edecek var mı , olayı anladım zaten ben orda sana görev veriyor sende onu yapıyorsun ben görevlerin üstüne geliyorum ama açılmıyor level 1 olmam gerekli galiba ama level 1 olmam için ne yapmalıyım ?  :'(

Dio

o resimdeki level atlarsanız size gelebilecek tasklar. Şuan yeni başladığınız için task olmayabilir. Bana 1 hafta sonra task gelmişti mesela. Size tavsiyem tarayıcınıza clixaddon u kurun. O sizi uyarır task geldiğinde :y

Teorem

Alıntı yapılan: Dio - 01 Temmuz 2015, 02:30:42
o resimdeki level atlarsanız size gelebilecek tasklar. Şuan yeni başladığınız için task olmayabilir. Bana 1 hafta sonra task gelmişti mesela. Size tavsiyem tarayıcınıza clixaddon u kurun. O sizi uyarır task geldiğinde :y

Burada hangisinde tasklar var ?

Dio

eklentiyi çoktan kurmuşsunuz görmemişim ben :)
soldakinde yapabileceğiniz tasklar var. Sağdaki ise level atlarsanız gelebilecek tasklar. Şuan beklemekten başka çare yok

Teorem

Alıntı yapılan: Dio - 01 Temmuz 2015, 03:00:41
eklentiyi çoktan kurmuşsunuz görmemişim ben :)
soldakinde yapabileceğiniz tasklar var. Sağdaki ise level atlarsanız gelebilecek tasklar. Şuan beklemekten başka çare yok

Son sorum bir de nasıl daha fazla kazanabilirim  8)

Teorem

Birde ben bu görevi yapıyorum ama bana parası gelmiyor ? o.o  (prt)

Dio

valla onu bende bilmiyorum. Offer, anket birtürlü beceremedim onları yapmayı :m

Teorem

Alıntı yapılan: Dio - 01 Temmuz 2015, 03:15:05
valla onu bende bilmiyorum. Offer, anket birtürlü beceremedim onları yapmayı :m

Şuan Kurucu'ya mesaj attım cevaplarsa güzel olucak eğer olur ise buraya bir durum atarım sizin de yaptıgınız görevlerden paranızı alın boşu boşuna gitmesin  (spk) (spk)