GKideas (Ptcbong) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 12 Temmuz 2015, 01:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: bilqin - 14 Ağustos 2015, 15:46:13
Paypaldan Cevap gelmiş parayı kurtardık mı kurtaramadık mı anlayamadım :D Kazandık gibi geliyor bana ama ingilizcesi olanlar söyler bişeyler. Payzadan halen bir cvp yok sorun var galiba. Olmadı tekrar bakacağız dispute için :)

[spoiler]Hello BiLgin ÇeTin,

PayPal has concluded our investigation of your case.

Case ID: PP-004-072-620-239
Transaction Date: 22.07.2015
Transaction Amount: -$30,00 USD
Seller's Email: [email protected]
Seller's Name: jabez radley

Our investigation is complete and and we have recovered your funds. $30,00 USD has been credited to you. This is the maximum amount we were able to recover. Please allow up to 5 days for this adjustment to be posted.

We regret that you had this experience but hope that you are satisfied with this claim resolution.

Thank you,

Protection Services Department
[/spoiler]

30 dolari kurtarmisiz hocam 5 is gunu icinde hesabinda olacak para ;)

nicotine

30 $ kurtarabildikleri maximum rakam olduğunu ve 5 gün içerisinde size iade edilecegini bildirmişler

6il9in

bende o şekilde anladımda yine ön yargılı dayranayım dedim. O zaman bize geçmiş olsun payza yı bekliyeceğiz.

Paypalda ilk anda kaybettik diye korkmuştum aslında. Admin cevap vermişti sanal satış reklam izleme diye kaybederiz demiştim paypaldaki kişinin insafına denk geldik heralde :)

oguz2015

Bende yatırım grubuna katılmak istiyorum.

sevdayagmu

Alıntı yapılan: oguz2015 - 14 Ağustos 2015, 23:09:53
Bende yatırım grubuna katılmak istiyorum.
bu grup gıttı hıc okumuyorsun ya  (yvr)

ptcsite46

oguz2015

6arti9

bilmediğimden ve merakımdan soruyorum kimse alınmasın
paypaldan ve ihtimal dahilinde payzadan geri alınan ödemeler ve tahminimce yatırıma aktarılmayan meblag ile ilgili ne düşülüyor ? 8)
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

ptcsite46

Alıntı yapılan: 6arti9 - 15 Ağustos 2015, 11:31:44
bilmediğimden ve merakımdan soruyorum kimse alınmasın
paypaldan ve ihtimal dahilinde payzadan geri alınan ödemeler ve tahminimce yatırıma aktarılmayan meblag ile ilgili ne düşülüyor ? 8)
Ben kiliseye bağışlıyorum

Coulers79

Disputeden kazanılan ve kasada olan paradan bahsediyorsan grup üyelerine dağıtılır.