GKideas (Ptcbong) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 12 Temmuz 2015, 01:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Liste1 pm atıldı @barahir  pm kapasiten dolmuş :) pm ulaşmadı sana ...

6il9in

Para gönderme listemiz aşağıda ki gibidir (Liste-3);

@yerceylan , @ptcsite46 , @6arti9  arkadaşlarımız @aydyar13 modumuza kişi başı $12.50 yollayabilir mi !

@aydyar13 modumuzun Paypal adresini pm ile 3 kişiye yolluyacağım :) İsterseniz siz kendinizde aydyar13 modumuz ile iletişime geçebilirsiniz

@aydyar13 sende topladığım $37.50 ve kendi payını ekledikten sonra $50.00 bana yollarmısınız. Paypal adresimi size pm atacağım :)

Kişi başı ücretlerinizi aydyar13 modumuza yolladıktan sonra konu başlığı altında belirtiniz. aydyar13 modum sizde aldıktan sonra konuda teyit edermisiniz :)

6il9in

Para gönderme listemiz aşağıda ki gibidir (Liste-4);

@letal , @universitely76 , @bilgin1490  arkadaşlarımız @silver  arkadaşımıza kişi başı $12.50 yollayabilir mi !

@silver arkadaşımızın Paypal adresini bilmediğimden kendisi ile pm ile iletişime geçebilirsiniz. @silver Paypal adresini bana pm attıktan sonra listedeki arkadaşlarımıza silver arkadaşımızın Paypal bilgisini pm atacağım.

@silver sende topladığın $37.50 ve kendi payını ekledikten sonra $50.00 bana yollarmısınız. Paypal adresimi sana pm atacağım

Kişi başı ücretlerinizi silver arkadaşımıza yolladıktan sonra konu başlığı altında belirtiniz. @silver   sende aldıktan sonra konuda teyit edermisin.

6il9in

Listede adı olmayan arkadaşlar ile birebir ilgileneceğim :D

Tek tek yazmama gerek yok sanırım. Farklı şekillerde aramızda bir alışveriş mevcut bu sebeple liste dışı tutulmuşlardır :)

Vip ve üstü arkadaşlar vip alanındada konuşuruz :))

Arkadaşlar siteye yatırım site tarihi ile 20 Temmuzda yapılacak o esnaya kadar siteyi gözlemleme fırsatımızda olmuş olacak :)

Umarım oluşturduğumuz listeler kazasız belasız sonuçlanır. :)

Güven kazanmak isteyenlere bir fırsat olduğunu unutmamalıdır :)

Hepimize hayırlı olsun :)

Şimdi pmlere geçiyorum.

@barahir konuyu okuduğumda pm kapasitenin dolu olduğunu söylemiştim hala dolu lütfen online olduğunda pm lerini temizleyip ben online değilsem @sevdayagmu arkadaşımız ile iletişime gecermisiniz :)

4ne1ka

bir hata olmadıysa eğer ben gönderdim az önce. daha şimdiden güzel organize olduk, emeğinize sağlık.

6il9in

İlgili listeler ilk sayfada spoiler içine alınarak belirtilmiştir.

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 13 Temmuz 2015, 22:11:08
bir hata olmadıysa eğer ben gönderdim az önce. daha şimdiden güzel organize olduk, emeğinize sağlık.

@sevdayagmu teyit edermisin :)

Bende @4ne1ka kırmızıdan yeşil yapayım :)

sevdayagmu

Alıntı yapılan: bilqin - 13 Temmuz 2015, 22:16:35
İlgili listeler ilk sayfada spoiler içine alınarak belirtilmiştir.

@sevdayagmu teyit edermisin :)

Bende @4ne1ka kırmızıdan yeşil yapayım :)
alındı kontrol edıldı  :y

6il9in

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 13 Temmuz 2015, 22:17:29
alındı kontrol edıldı  :y

Teşekkür ederim :)

@4ne1ka sanada teşekkür ederim :)

sevdayagmu

bısey degıl :D gonderen kıme gonderdıgınıde yazarsa yada en azından bana gonderen pm gondersene daha ıyı olur  :)

6il9in

konu altında teyitleşirmisiniz demiştim ama kimse fark etmedi :)

Valla başım zonkluyor pm leride atıp tıklarımı yapmam lazım daha arkadaşlar bu kadar organizasyon yapıldı lütfen sizde çabalayınız :)

Arka planda da yaptığımız çalışmalar var :) Her şeyi yazmasak bile grup için uğraşıyoruz :)