GKideas (Ptcbong) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 12 Temmuz 2015, 01:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

demekki yatırımcılar uyumuyor :) ilgililer :) ciddi meblağlar dönüyor zengin olacağız zengin :))

sevdayagmu

en aktıf bnm liste gozume gırdıler :D :D

6il9in

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nicotine - 14 Temmuz 2015, 03:21:55
yanliz son bir kac sayfanın mesajlarini inceledim de sanki dersin kozmik odadayız .) gonderildi. liste 1 tamam. iletildi. ibareleri ilginç geldi :) kaptan kirk kalkışa hazırız... :P moleküler transportation işlemi için son 60 sn :)

phh Anlaşıldı, phh. tamam :P

sevdayagmu

Alıntı yapılan: bilqin - 14 Temmuz 2015, 03:26:13
@barahir , @4ne1ka , @koray4316 ve @sevdayagmu arkadaşlarımıza teşekkür ederim :)
bende tesekkur ederım gunun 17 saatı aktıfım yatırımcı olmak bole bsey :D

nicotine

Alıntı yapılan: bilqin - 14 Temmuz 2015, 03:24:27
demekki yatırımcılar uyumuyor :) ilgililer :) ciddi meblağlar dönüyor zengin olacağız zengin :))

paraya para demicez  :m

sopcastsports

Hızlı giden at ile ile ilgili bir atasözü vardı o geldi aklıma :) İnşallah öyle olmaz :D

nicotine

Alıntı yapılan: barahir - 14 Temmuz 2015, 03:30:14
Hızlı giden at ile ile ilgili bir atasözü vardı o geldi aklıma :) İnşallah öyle olmaz :D

"Hızlı yaşa genç öl, Cesedin yakışıklı olsun."

Felsefesiyle yola çıktık. Bu saatten sonra frene basarsak araba takla atar, kamyon makas kırar  :m

6il9in

Yatırım grubunda olan olmayan kişilere oluşturulan Listeler saçma gelebilir konuya yazabilir / yazmayabilir.

Paypal ile sorun yaşamamak için yapılmış birşeydir. Ayrıca yatırımcıların güvenilirlik durumlarınıda görmüş oluyoruz. Yeni açılan gruplar için üyeleri tanıma fırsatı doğmuş oluyor.

Listeleme yapılması mantıksız gelen kişiler varsa buradan duyuruyorum. Bu şekilde uygun gördüğümden yapılmıştır. Arka planda Payza takası yapılacak organize etmesi kolay değil. :)

Kimse üzerine alınmasın genel açıklama yaptım sadece :)

yerceylan

Ben aile/arkadaştan 12.5$ gönderdim kesinti yapmış mıdır. Işlem geçmişinde kesinti gözükmüyor