ioebux (SCAM)

Başlatan ata07, 10 Şubat 2012, 16:31:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

(scm)

Süper ve yeni bir site yanlız inanılmaz şekilde üye geliyor çok acele edin hiç zaman kaybetmeden üye olun ilk 1000 kişiye 100$ Değerinde ultimate üyelik veriyor 1 yıllık hemde .! Acele eden kazanıyor. Günlük Ultimate kazancı 0.19$ !

Sitede moderatörüm bu arada  :g

Reklam Sayısı: 0.02-0.0010
Ödeme Limiti: 2$
Ödeme Yöntemi ve Süresi: Alertpay Paypal Insantly!

Banner:

gokovic

refinden uye oldum ata kardşeim.. 1.123 kişidim ama banada verdi ultimate :)

howardhedo

Hem Destek hemde hiç en yüksek üyeliğe sahip olmadığım için üye oluyorum
Bol Kazançlar  :D (a)

gokovic

Bu işte bi iş war :) inşlh scam degildir :) ilk 10bin kişiye yapmişlar olayı şimdide

ata07

Koparabildiğimizi koparırız 1.450 üye oldu :)

ata07

Sitede banner yarışması var seçilenin paypal veya alertpay hesabına 150$ gönderilecek.

ata07

Bu kadarmıyız arkadaşlar koskoca formda 3 kişimi geldi. :( ikose bile formda paylasarak 17 reff kazanmış birliktekazanalim.biz de paylaşarak ben daha ne diyebilirmki sitenin super kazanç programı var. üstune usluk ben birde mod. um sıkıntda olmycak gelin deniyelim işte :)

ata07

gokovic

nouma26

Alıntı yapılan: ata07 - 12 Şubat 2012, 01:36:35
Bu kadarmıyız arkadaşlar koskoca formda 3 kişimi geldi. :( ikose bile formda paylasarak 17 reff kazanmış birliktekazanalim.biz de paylaşarak ben daha ne diyebilirmki sitenin super kazanç programı var. üstune usluk ben birde mod. um sıkıntda olmycak gelin deniyelim işte :)

ikose nin başka türlü ref toplamadığını nerden biliyorsun.Adam refi olana 0.05 paypala hemen veriyormuş  :)