Paypal yatırım sorunu

Başlatan koray4316, 13 Temmuz 2015, 23:28:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koray4316

Paypalım onaylı kart olarak paypal nakit ekledim ama yatırım yapıcam yapamadım bir türlü parayı paypal hesabımdan paypal nakit hesabıma mı göndermem gerekiyor yatırım yapabilmek için ?  ???

6il9in

@ufuko modum kullanıyordu PP kart kendisi yazacaktır konuya hiç kullanmadım PP kart :)

sevdayagmu

evet paypal bakıyenı kartta atıp ole oluyor bende kart kullanıyorum cunku yabancı sıtelere ole atabılırsın anca

koray4316

@sevdayagmu  teşekkür ederim cevabın için  :y aktarıp yapalım bakalım site batmazsa iyidir :D yatırım yaptığım siteler 1 hafta dayanmıyor  :)

sevdayagmu

anca yarın karta gecer yanlız hemen gecmıyor :D

hakanatik01

Paypaldaki bakiyeniz ile kredi kartı bakiyeniz aynı şey değil.Paypalda duran para boşa duran para gibi birşey türkiye dışında bir işe yaramaz ille yurtdışı için ille kart şart(dolayısı ila banka) adamlar paypalı değil kredi kartını baz alıyorlar.Paypalın yurtdışı için tek artısı kredi kartı bilgileriniz daha güvenilir olarak saklanmış oluyor.

Enparacard sorumlusu olarak şunuda eklemek isterim:P  Enpara kart almadın mı hala ? :D Paypaldan kredi kartına para çeksen 7,5tl kesecek oysaki bu parayı enparacardına çekersen 7,5 tlden kurtulursun ve para enparacardına geldiği anda yatırım yapabilirsin.
enparacard ege bölge sorumlusu...:PP

silver

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Temmuz 2015, 00:19:31
Paypaldaki bakiyeniz ile kredi kartı bakiyeniz aynı şey değil.Paypalda duran para boşa duran para gibi birşey türkiye dışında bir işe yaramaz ille yurtdışı için ille kart şart(dolayısı ila banka) adamlar paypalı değil kredi kartını baz alıyorlar.Paypalın yurtdışı için tek artısı kredi kartı bilgileriniz daha güvenilir olarak saklanmış oluyor.

Enparacard sorumlusu olarak şunuda eklemek isterim:P  Enpara kart almadın mı hala ? :D Paypaldan kredi kartına para çeksen 7,5tl kesecek oysaki bu parayı enparacardına çekersen 7,5 tlden kurtulursun ve para enparacardına geldiği anda yatırım yapabilirsin.
enparacard ege bölge sorumlusu...:PP
Meslek devam ediyor anlaşılan :D

Ufuko

https://www.paypal.com.tr/nakit/ adresinden giriş yapıp Para Yükle diyerek bakiyeyi karta aktarman gerekiyor veya TEB ATM'den para yükleyebilirsin. PayPal bakiyesinden bağımsız çalışıyor kart.

Çekimden 1 gün sonra geçecektir kart hesabına ve TL olarak çevirip çekim yapman gerekiyor. Ayrıca 1 TL masraf keser.

hakanatik01

VAllahi ben çok memnunum şikayet edende duymadım çevremde tüm çeverme aldırdım sizlerde faydalanın istiyorum :P 13tane ağacım oldu ,Araştırın bu kartı kullanmayan varsa sevecektir ve hakkaten dedikleri kadar var en iyi müşteri temsilcilerine sahipler :P

koray4316

@hakanatik01 para çekme sıkıntı değil ziraat hesabına 3 günde gönderiyorlar :D bundan önce bir  nihat umut kayar :D sitesine yatırım yapmıştım oda direk paypal bakiyesinden yapabildiğim için sıkıntı olmamıştı şimdi sizin sayenizde nasıl yapacağımız öğrendim teşekkür ederim  @ufuko sağolasın hocam paypal bakiyemi nakite aktardım yarın geçince hallederim heralde :D