webtransfer-fınance.com yatırım grubu-1 (odemeler tamamlanmıstır )

Başlatan sevdayagmu, 15 Temmuz 2015, 01:56:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 15 Temmuz 2015, 22:32:36
tabıkıde sorun degıl ıstedıgınız mıktarda katılabılırsınız
Burada istediğin miktarda diyorsun @sevdayagmu o yüzden onu yazdım ama isteyen 5$ verip gelemez :P
Bence önemli kısımları renklendir birşey yap miktar tarih v.b. hatta üst sınırda koy bence birisi geliyorum 500$ yatırıyorum derse diğer katılımcı arkadaşlar ne olacak maks.1000$ belirtilmiş çünkü ,çok sade duruyor konu gözden kaçabilir.

Türk halkı kısmına katılıyorum güzel düşünmüşsün o kısmı :D  hatta şimdiden arkadaşların miktar belirtmesi lazım +1 50$ v.b. gibi ki ona göre hesap yapasın maks. 1000$ dendiğine göre 1000$ erkenden toplanırsa zaten grup alımı otomatik kapanacaktır.

sevdayagmu

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Temmuz 2015, 01:21:05
Burada istediğin miktarda diyorsun @sevdayagmu o yüzden onu yazdım ama isteyen 5$ verip gelemez :P
Bence önemli kısımları renklendir birşey yap miktar tarih v.b. hatta üst sınırda koy bence birisi geliyorum 500$ yatırıyorum derse diğer katılımcı arkadaşlar ne olacak maks.1000$ belirtilmiş çünkü ,çok sade duruyor konu gözden kaçabilir.

Türk halkı kısmına katılıyorum güzel düşünmüşsün o kısmı :D  hatta şimdiden arkadaşların miktar belirtmesi lazım +1 50$ v.b. gibi ki ona göre hesap yapasın maks. 1000$ dendiğine göre 1000$ erkenden toplanırsa zaten grup alımı otomatik kapanacaktır.
tesekkur ettım onerılerın dıkkate alınacaktır @hakanatik01  :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Tüm yatırım için toplam bir rakam belirlenmiş artık. 1000$,

Lütfen önce 50$ altında olacak arkadaşlar net rakamlar paylaşmaya başlasın.
50$ altında olanları toplarız, geriye kalan miktarı da, diğer arkadaşlara ortak olarak böleriz.
Yoksa biri çıkıp ben 500$ yatıracağım derse, grup olmaktan çıkarız. Çünkü bir yatırım üst limitimiz var.
Eşit şekilde dağılım yapmaya çalışalım.

nicotine

ihaleyi 25 $ başlatıyorum

Yok mu arttıran :)

Nicotine 25 $ ile katılım sağlayacaktır. Grup yöneticisinin dikkatine.

hakanatik01

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Temmuz 2015, 01:21:05
İlginç hemen hemen aynı şeyden bahsetmişiz ehteyar :P öneriler dikkate alınacaktır telaşa gerek yok ortalığı velveleye verme türk milletiniden yola çıkarsak daha vakit var :P :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Temmuz 2015, 02:16:04
İlginç hemen hemen aynı şeyden bahsetmişiz ehteyar :P öneriler dikkate alınacaktır telaşa gerek yok ortalığı velveleye verme türk milletiniden yola çıkarsak daha vakit var :P :D

Haklısın @hakanatik01  :) :y , ondan yola çıktım aslında biraz da :)
ama herkesin net bir rakam belirtmesi de kargaşa çıkartabilirdi ;)
"Yazdım ben 1000$ , hadi bakayım" durumu olmasın diye, fikirin az üstünden geçtim diyelim :)

Kişi sayısına şöyle bir bakınca. 50$ altında olan arkadaşlar net rakamlar verirse, daha yüksek girecek olup, rakamı netleştirememiş arkadaşlar için net bir rakam telaffuzuna da gerek kalmayacak diye düşünebiliriz sanırım :)

hakanatik01

Canımı sıkmayın basarım parayı kaparım grubumu  diyorsunuz ? :P :D Zaten para toplamak sıkıntı hatta onun için bile gün belirlemekte fayda var 26sında alımlar kapanıyor 28ine kadar herkes belirttiği parayı göndersin gibi :P tatilde v.s. olanlar yada gidecek olanlarda +1 deyip para toplanacağında foruma giremeyebilirler.
neyse bol şanslar dediğim gibi ben fikir olarak söyledim söyleyeceklerimi gerisi grup başkanımızın kararı.(yvr)

4ne1ka

ben 50 ya da 100$ düşünüyorum düz hesap olsun diye.
+1 dediğim de çok da okumamıştım konuyu, bin limitini sonradan fark etim. sınıra takılmazsa 100, takılırsa 50 diyim şuan için.

sevdayagmu

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 16 Temmuz 2015, 03:18:12
ben 50 ya da 100$ düşünüyorum düz hesap olsun diye.
+1 dediğim de çok da okumamıştım konuyu, bin limitini sonradan fark etim. sınıra takılmazsa 100, takılırsa 50 diyim şuan için.
takılmıyor 100 le katılabılırsınız :D

halibo