webtransfer-fınance.com yatırım grubu-1 (odemeler tamamlanmıstır )

Başlatan sevdayagmu, 15 Temmuz 2015, 01:56:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Gereksiz postlar temizlenmiştir. Postlar arasında bir soru vardı yatırım grubuyla ilgili ben katılmayı düşünmüyorum fakat katılımcılar için bilgilendirici olabilir.

Ben detaylı sorayım :)
Bu yatırım grubu hesabının upline ı kimdir? Yapılacak işlemlerden herhangi bir yüzde kazancı var mıdır?  Varsa bu yüzde kaçtır, yatırım grubu bu yüzdeden faydalabilecek midir?

halibo

ben para ayarlıyamadım affımı isteyeceğim size iyi kazançlar

sevdayagmu

Alıntı yapılan: aydyar13 - 22 Temmuz 2015, 18:18:20
Gereksiz postlar temizlenmiştir. Postlar arasında bir soru vardı yatırım grubuyla ilgili ben katılmayı düşünmüyorum fakat katılımcılar için bilgilendirici olabilir.

Ben detaylı sorayım :)
Bu yatırım grubu hesabının upline ı kimdir? Yapılacak işlemlerden herhangi bir yüzde kazancı var mıdır?  Varsa bu yüzde kaçtır, yatırım grubu bu yüzdeden faydalabilecek midir?
tesekkurler sıldıgınız ıcın ..sıtede uplıne kazancı %5 gıbı ufak bır mıktar dagıtılacak bır mıktar degıl zaten o mıktarda para yatırıp cekmedekı komısyona gıdıyor.

6il9in

@sevdayagmu paypal adresinizi pm ile yollarmısınız ya bu gece yada yarın yollarım :)

6il9in

sevdayagmu

sevdayagmu

@silver gelen kutunu bosaltırmısın msjına cvp veremıyorum bosaltıp msj atarsan cvp vercem :D

silver

6il9in

Silver ol sponsor üye 250 olsun kaoasite :D :P