Önemli Güvenlik Uyarıları

Başlatan ElisaMcCline, 20 Şubat 2012, 01:28:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: halibo - 07 Ocak 2016, 11:45:42
merhaba arkadaşlar, başıma gelen bir olaydan dolayı sizide uyarayım dedim, paypal hesabıma 4 ocakta 4 işlemle 600 euro civarı yatırmışlar kart ekleyip 200 euro çekmişler, ben hesaba girdiğimde 404 euro 1267 tl vardı hemen hesabıma çektim yanlışlık varsa durdururlar   dedim bekledim ama para hesaba geçti, hemen ardından dispute açmış 500 euroluk almanyadan polonya asıllı dolandırıcı, paypal bakiyem eksi 1640 olmuş, paypal hesaplarınızı verdiğiniz yerlere dikkat edin, ben ödeme kanıtı paylaşırken kopyala yapıştır yapıyordum işlem ve emaili bazen silmiyordum şifrem ptc siteleriyle aynıydı  (zopa), paypalı aradım yetkisiz işlem olmuş dedim vaka açtılar incelenecek inşallah olumlu sonuçlanır
Çok geçmiş olsun @halibo inşaallah sorununuz çözülür paypal adresinize farklı, yabancı bir ip ile girildiğini belirttiyseniz, kartın size ait olmadığını ispat ederseniz lehinize bir şeyler değişir sanırım

halibo

teşekkürler sametseven,  paypal şimdilik iade yaptı

PayPal hesabınıza bir kredi eklediğimizi size bildirmek isteriz.

Kredi tarihi: 7 Ocak 2016
Tutar: 522,67 € EUR
Diğer ayrıntıları görüntüle

Bu krediyle ilgili sorularınız varsa lütfen herhangi bir PayPal sayfasındaki Yardım bağlantısını tıklayın; size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,

PayPal

f1b0n4cc1

kur farkından da bir problem olabilir , umarım en rahat şekilde atlatabilirsiniz

danger_pc

Alıntı yapılan: halibo - 07 Ocak 2016, 17:07:18
teşekkürler sametseven,  paypal şimdilik iade yaptı

PayPal hesabınıza bir kredi eklediğimizi size bildirmek isteriz.

Kredi tarihi: 7 Ocak 2016
Tutar: 522,67 € EUR
Diğer ayrıntıları görüntüle

Bu krediyle ilgili sorularınız varsa lütfen herhangi bir PayPal sayfasındaki Yardım bağlantısını tıklayın; size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,

PayPal

ne oldu şimdi dolandırıcıyı senmi dolandırmış oldun :)

halibo

3 hafta inceleme yapacaklar inşallah çözerler, kimin ne yatırdığını ne çektiğini hangi ıp ten yaptığını ortaya sererler ama dolandırıcılarda uzman herşeyi kitabına uydururlar, umarım paypalın elemanlar daha uzmandır :)

Lespuxx

Alıntı yapılan: halibo - 07 Ocak 2016, 17:13:53
3 hafta inceleme yapacaklar inşallah çözerler, kimin ne yatırdığını ne çektiğini hangi ıp ten yaptığını ortaya sererler ama dolandırıcılarda uzman herşeyi kitabına uydururlar, umarım paypalın elemanlar daha uzmandır :)

Paypalin elemanlarina kaldiysaniz loto kuponu almis gibi hissedebilirsiniz kendinizi :D
Yani tamamen şans :D

2-3 kere telefon gorusmesi yaptim cesitli sebeplerden. Aman allahım aramasaydım keske dedim :)
Umarim lehinize sonuclanir durum.

halibo

bilgisi olan varmı pp bakiyem eksi kalırsa yaptırım yapıyorlarmı yoksa hesaba para geldikçe onumu keserler.

halibo

bugün 95 euroya daha itiraz açmış açık 1960 tl den 2260 tl ye çıktı (d)

-303,47 TL
Bakiyenizi düzeltmek için para ekleyin
Para Birimleri
0,00 TL
-negatif-1.960,06 TL Bekliyor

enderege

Alıntı yapılan: halibo - 08 Ocak 2016, 07:23:30
bilgisi olan varmı pp bakiyem eksi kalırsa yaptırım yapıyorlarmı yoksa hesaba para geldikçe onumu keserler.

Normalde bir şey yapamaz. Paranız (bakiye) - (eksi) de durur. Ama para girişi olursa o paraya haciz koyar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Hamsikafali

Böyle bir dolandırılma şekli yok..  :DD :DD :DD