Buxept Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 21 Temmuz 2015, 23:41:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

dolar çok yükseldi ulti alacaktım kastı ya bu da useclixe kafa tutar ama AVG göstermelik benden söylemesi 1 ay kalmaz yarıya düşer :)

aydyar13

AVG tabiki gecici, bu kadar sure devam ettirmesi bile sasirtici.

Ufuko

İstatistikler...

Siteden $70,59 değerinde ödeme alındı ancak ödemenin $42,95'lik kısmını geri ödeme, $25,99'lik kısmını normal ödeme şeklinde aldık.

Durumu özetlemek gerekirse:
$180'lık yatırımı geri ödeme şeklinde aldığımız için kasada 508 TL paramız var.
Reklam harcamalarını düşünce $19,99 PayPal bakiyemiz var.
Yatırımı yaparken kasada $15 olduğunu baz alırsak $4,99 kazancımız var.
(Tablodaki $25,99'u dikkate almayın. Zira orada reklam harcamaları hesaba katılmıyor.)

Bu ödemeyle yatırımı çıkartmış olduk ancak ödemeleri geri ödeme şeklinde aldığımız için bende sizlere banka hesabı üzerinden gönderim yapacağım.

aydyar13

Tebrikler, bol kazançlar :D

strenergy

Emeğine sağlık Ufuko  (p) (p)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

ikose

Maşallaaaahhhh   (a)  (spk)
Eline , koluna, yüreğine vede emeklerine sağlık Modum :)

Ufuko

Şimdi bu aşamada bir şeyi netleştirmemiz gerekiyor; $180'lık yatırımı geri ödeme şeklinde aldığımız için paralar karta iade edildi. Ancak bu aşamadan sonra alacağımız her ödeme PayPal bakiyesi olarak gelecek.

Bu durumda iki seçenek var: ya bundan sonra gelecek olan PayPal ödemelerini de karta aktarıp herkese bankadan TL olarak gönderim yapacağım ya da TL olarak alınan 508 TL'lik geri ödemeyi üyelere banka üzerinden gönderip alınacak olan PayPal bakiyelerini ayrıca hesaplayıp PayPal olarak göndereceğim.

Bana sorarsanız hazır dolar kuru yüksekken PayPal bakiyesinide dönüştürüp herkese bankadan EFT yapayım. (EFT ücreti alınmıyor benden o sorunumuz yok)

Ne dersiniz? @ElisaMcCline @ikose @bilqin @strenergy @cimbomlu88 @letal @4ne1ka @silver @koray4316 @nicotine @volkanaydinli @varidat

koray4316

TL olarak alınan 508 TL'lik geri ödemeyi üyelere banka üzerinden gönderip alınacak olan PayPal bakiyelerini ayrıca hesaplayıp PayPal olarak göndereceğim. bu seçenek daha mantıklı heralde :D ama ben her seçeneğe uyarım ufuko hocam ne karar alırsanız benim için farketmez :D elinize emeğinize sağlık

6il9in

Modum sen yolla bütün parayı ben kendime sofra kurayım :D

Emeğin için teşekkürler.

Nasıl istersen öyle ya Ukösem :D

Ufuko

Alıntı yapılan: koray4316 - 02 Eylül 2015, 19:26:14
TL olarak alınan 508 TL'lik geri ödemeyi üyelere banka üzerinden gönderip alınacak olan PayPal bakiyelerini ayrıca hesaplayıp PayPal olarak göndereceğim. bu seçenek daha mantıklı heralde :D ama ben her seçeneğe uyarım ufuko hocam ne karar alırsanız benim için farketmez :D elinize emeğinize sağlık
Gerçi üyelere PayPal bakiyesi lazım olabilir, herkes yine sitelerle uğraşıyor.
Sanırım toplanacak PayPal bakiyelerini ayrıca hesaplayıp göndermek daha iyi olacak  :D

Geri dönüş için teşekkürler  (a)