Buxept Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 21 Temmuz 2015, 23:41:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

Ufuko benim için de hiç farketmez . Eline emeğine sağlık her ikisine de uyarım ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

letal

@ufuko eline koluna saglik senin icin nasil uygunsa bana uyar karari sen ver nasil dersen oyle olsun ...

silver

Emeğiniz için teşekkürler @ufuko yalnız mümkünse ben bütün miktarı paypal üzerinden almayı düşünüyorum. Çünkü benim Paypal da bu paraya ihtiyacım var kartta yeteri kadar miktar mevcut ama aktarırken çok fazla bir ücret ödemiş olacağım. Dolayısı ile benim için dolar kurunun yüksek olması bir fayda sağlamayacak. Eğer mümkünse ben Paypal üzerinden almayı tercih ediyorum.

ikose

Bana farketmez banka havalesi yapabilirsin  bu ay ben PP bakiyemi zaten karta göndericem  :y

Ufuko

Alıntı yapılan: silver - 02 Eylül 2015, 20:55:01
Emeğiniz için teşekkürler @ufuko yalnız mümkünse ben bütün miktarı paypal üzerinden almayı düşünüyorum. Çünkü benim Paypal da bu paraya ihtiyacım var kartta yeteri kadar miktar mevcut ama aktarırken çok fazla bir ücret ödemiş olacağım. Dolayısı ile benim için dolar kurunun yüksek olması bir fayda sağlamayacak. Eğer mümkünse ben Paypal üzerinden almayı tercih ediyorum.
Şöyle ki $180 yatırım siteden bize geri ödeme şeklinde geldiği için kasada TL mevcut ve 508 TL'lik parayı üyelere illa ki TL olarak banka üzerinden göndereceğim çünkü bende ödemeleri PayPal bakiyesi olarak almadım karta aktarıldığı için TL olarak aldım.

Bu aşamadan sonra site yaşadığı sürece alacağımız ödemeler PayPal bakiyesi şeklinde olacağı için bundan sonraki payları PayPal olarak dağıtabileceğim.

Yani bu aşamada kasadaki 508 TL kişi başı 39 TL olarak banka hesaplarına gönderilecek ve bundan sonra alacağımız ödemeler PayPal bakiyesi olarak gönderilecek.
(Yatırımı yaparken dolar kuru 2.82 olduğu için geri ödemeler de aynı kur üzerinden geri geldi ve $180 >> 508 TL'ye dönüştü.)

volkanaydinli

Ben banka hesabına alabilirim, emeğine sağlık...

varidat

Benim icin de fark etmez...

nicotine

eline emegine saglik @ufuko, gönüller bir olduktan sonra nereden gönderildiği fark etmez :) nihai karar sonucunda Hesap numaraları gönderilebilir.

Ufuko

Tamam o halde arkadaşlar. Bana herkes IBAN adreslerini göndersin elimizdeki TL bakiyesini dağıtalım.
Bundan sonraki aşamada alınacak ödemeleri PayPal üzerinden dağıtacağız.

ElisaMcCline

Eline sağlık @ufuko :) :y
Maaşallah, herkese hayırlı olsun arkadaşlar :)

Yaa bak yeni grup falan kuracaksan, kafanda varsa biyerler, hiç almayayım ben :P
Her şartta topluluğa uyarım :)

Foruma sık gelemediğim için ben birazdan bilgileri PM le gönderiyorum ama bu gönder demek olmasın, yeni birşey varsa ya da olur diyorsan beklet istediğin kadar ;)