Buxept Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 21 Temmuz 2015, 23:41:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

silver

Maşallah güzel gidiyor güzel ;) Kolay gelsin @ufuko :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 10 Eylül 2015, 10:28:02
İstatistikler...

:y
Maaşallah :)

Ehehe, scrolling capture arama sebebin de belli oldu :D

4ne1ka

[spoiler]Mesajınız başarılı bir şekilde gönderilmiştir.[/spoiler]

emeğine sağlık.

Ufuko

İstatistikler...

[spoiler][/spoiler]

4ne1ka

39 lira gelmiş ufuko'dan yanlış hatırlamıyorsam. ben bankaya beklemediğim için ve pek boş vaktim olmadığı için bu aralar geç iban verdim kusura bakmayın. tekrar emeğine sağlık ufuko. sen bu işi biliyorsun ;)

Ufuko

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 13 Eylül 2015, 17:32:33
39 lira gelmiş ufuko'dan yanlış hatırlamıyorsam. ben bankaya beklemediğim için ve pek boş vaktim olmadığı için bu aralar geç iban verdim kusura bakmayın. tekrar emeğine sağlık ufuko. sen bu işi biliyorsun ;)
Geri dönüş için teşekkürler  (a)
Aslında grubu kurarken bende bankadan para dağıtacağımı tahmin etmiyordum  :D Ama sitenin ödemeleri refund şekilde yapması sonucu böyle oldu. Benim için sorun değil grup üyeleri mağdur olmasın yeter; sonuçta PayPal bakiyesine ihtiyacı olanlar olabilir.

Bakalım bundan sonra PayPal ile gönderim yapabilicez. Site 2 ay kadar daha dayanırsa iyi kazanç sağlarız  ($$)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 13 Eylül 2015, 18:41:12
Geri dönüş için teşekkürler  (a)
Aslında grubu kurarken bende bankadan para dağıtacağımı tahmin etmiyordum  :D Ama sitenin ödemeleri refund şekilde yapması sonucu böyle oldu. Benim için sorun değil grup üyeleri mağdur olmasın yeter; sonuçta PayPal bakiyesine ihtiyacı olanlar olabilir.

Bakalım bundan sonra PayPal ile gönderim yapabilicez. Site 2 ay kadar daha dayanırsa iyi kazanç sağlarız  ($$)

3 ay dayanırsa, olmaz mı :m

Ufuko

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Eylül 2015, 18:41:52
3 ay dayanırsa, olmaz mı :m
3. aydan sonra cebe atıcam  :P :D
(Ciddiye alan çıkarsa yandık smileyi)  :m

letal

bir cılgınlık yapıp grubu ultiye dogru büyütsek nasıl olur acep :D