Buxept Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 21 Temmuz 2015, 23:41:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

uAdrogba11

@ufuko hocam grup için karttan yatırım yaparken , ve milletten aldığınız paraları hesaba çekerken kesinti oluyor veyahut paypal kendi kurundan hesaplıyor burdaki zararınızı sonradan telafi ediyor musunuz

Ufuko

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 14 Eylül 2015, 15:11:42
@ufuko hocam grup için karttan yatırım yaparken , ve milletten aldığınız paraları hesaba çekerken kesinti oluyor veyahut paypal kendi kurundan hesaplıyor burdaki zararınızı sonradan telafi ediyor musunuz
PayPal bakiyesini PayPal karta aktarırken kur farkı uygulanıyor doğru ama ben pek sorun etmiyorum farkı kendim kapatıyorum. Yatırım gruplarına liderlik yaparken benim için genellikle eğlence amaçlı bir girişim olduğu için 20-30 liralık bir fark pekte mühim değil.

Bunları açıklamak pek doğru değil ama mesela bu grubun yatırım miktarı eski gruplarıma göre biraz daha fazla olduğu için 30 TL'lik bir kur farkı zararı oldu benim için. Ama bunu karşılama gibi bir düşüncem yok alınan ödemeleri hesaplar eşit pay alırım. Hatta siz sorana kadar ne kadar bir zarar olduğuna bile bakmamıştım  :D

letal

Alıntı yapılan: ufuko - 14 Eylül 2015, 16:25:39
PayPal bakiyesini PayPal karta aktarırken kur farkı uygulanıyor doğru ama ben pek sorun etmiyorum farkı kendim kapatıyorum. Yatırım gruplarına liderlik yaparken benim için genellikle eğlence amaçlı bir girişim olduğu için 20-30 liralık bir fark pekte mühim değil.

Bunları açıklamak pek doğru değil ama mesela bu grubun yatırım miktarı eski gruplarıma göre biraz daha fazla olduğu için 30 TL'lik bir kur farkı zararı oldu benim için. Ama bunu karşılama gibi bir düşüncem yok alınan ödemeleri hesaplar eşit pay alırım. Hatta siz sorana kadar ne kadar bir zarar olduğuna bile bakmamıştım  :D

ustad lutfen zararını hesaptan karsıla ve bunuda oraya gider olarak not düş bu durumu üye arkadasların oyuna sunuyorum :) demokratik olsun zaten yeteri kadar zaman harcıyosun üstüne bide neden zarar edesin ki etme...

Ufuko

Alıntı yapılan: letal - 14 Eylül 2015, 16:28:34
ustad lutfen zararını hesaptan karsıla ve bunuda oraya gider olarak not düş bu durumu üye arkadasların oyuna sunuyorum :) demokratik olsun zaten yeteri kadar zaman harcıyosun üstüne bide neden zarar edesin ki etme...
Gerek yok yav  ;) Benim gruplardan kazanç düşüncem yok zaten. Kazanacağımı düşündiğim siteye grup kurmam çünkü kendim dalarım  :D
Gerçi bu site biraz şaşırttı keşke tek girseymişim  :m :P

letal

Alıntı yapılan: ufuko - 14 Eylül 2015, 16:54:13
Gerek yok yav  ;) Benim gruplardan kazanç düşüncem yok zaten. Kazanacağımı düşündiğim siteye grup kurmam çünkü kendim dalarım  :D
Gerçi bu site biraz şaşırttı keşke tek girseymişim  :m :P

kısmet az kazanmakmıs ... zarar konusunda ısrarcıyım her uye 1 er dolar verse sıkıntı olmayacak zaten... herkes kazansın kimse zarar etmesin!

nicotine

Alıntı yapılan: letal - 14 Eylül 2015, 17:01:00
kısmet az kazanmakmıs ... zarar konusunda ısrarcıyım her uye 1 er dolar verse sıkıntı olmayacak zaten... herkes kazansın kimse zarar etmesin!

Hak haktır. Bu zarar kısmını düşünerek işlem yaptığınızı düşünmüştüm. @letal e katılıyorum. Eglence olarak görmüş dahi olsanız bunu almalısınız. kaldı ki şahsım adına söylüyorum, @ufuko belki siz eğlencesine yatırım liderliği yapıyor olabilirsiniz evet bizde bu yatırım grubunda bulunmaktan hoşnutuz fakat şu durumda size az/çok zarar vermişse yatırım grubu bunu telafi etmek gerekir.

siz eglence diyorsun ben de diyorum ki adam zarar etmiş az/çok önemli değil nie zarar etsin ki içimizden biri yada birileri. Bak şimdi ben  eglenemiyorum.  Bu kadar bencil olamazsınız :m vallahi bende eglenmek istiyorum :m

Kar edeceksekte hep beraber zarar edeceksekte hep beraber. Bildiğim "Yatırım Grubu" kavramının anlamı budur zaten

bu sebepten dolayı arkadaşların düşüncelerini sonuna kadar destekliyorum.

eğlenmek hakkımız söke söke alırız :m :m :m

Bu arada @hakanatik01  ex-modum sesin solugun cıkmıyor nerelerdesin.

oguzsurucu

Hocam @ElisaMcCline ultimate üyelikli bir grup kurmanızı bekliyorum :)

Ufuko

Revenue Share'lerin 2 günü kaldı.
2 gün sonra RR'ler ile baş başayız  :)

Tekrar Share alımı planlamıyorum.

6il9in

Sen kafana göre takıl Ukösem ama şu senin zarar durumunu bir sonraki pay dağıtımında telafi edelim (d)

Olmaz dersende bir daha grubuna gelmem Mr. Uköse (zopa)