Buxept Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 21 Temmuz 2015, 23:41:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uAdrogba11

valla bişey söyledim bütün grup birbirine döndü. bide bana soracak olursanız @ufuko nun hakkıdır zaten o para

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 14 Eylül 2015, 16:54:13
Gerek yok yav  ;) Benim gruplardan kazanç düşüncem yok zaten. Kazanacağımı düşündiğim siteye grup kurmam çünkü kendim dalarım  :D
Gerçi bu site biraz şaşırttı keşke tek girseymişim  :m :P

Yok artık  (prt)
İlk fırsatta telafi bekliyoruz, olmaz öyle şey. (d)

Alıntı yapılan: letal - 14 Eylül 2015, 17:01:00
kısmet az kazanmakmıs ... zarar konusunda ısrarcıyım her uye 1 er dolar verse sıkıntı olmayacak zaten... herkes kazansın kimse zarar etmesin!

:y

Alıntı yapılan: nicotine - 14 Eylül 2015, 17:27:12
Hak haktır. Bu zarar kısmını düşünerek işlem yaptığınızı düşünmüştüm. @letal e katılıyorum. Eglence olarak görmüş dahi olsanız bunu almalısınız. kaldı ki şahsım adına söylüyorum, @ufuko belki siz eğlencesine yatırım liderliği yapıyor olabilirsiniz evet bizde bu yatırım grubunda bulunmaktan hoşnutuz fakat şu durumda size az/çok zarar vermişse yatırım grubu bunu telafi etmek gerekir.

Alıntı yapılan: bilqin - 14 Eylül 2015, 18:31:01
Sen kafana göre takıl Ukösem ama şu senin zarar durumunu bir sonraki pay dağıtımında telafi edelim (d)

Olmaz dersende bir daha grubuna gelmem Mr. Uköse (zopa)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 14 Eylül 2015, 19:33:58
valla bişey söyledim bütün grup birbirine döndü. bide bana soracak olursanız @ufuko nun hakkıdır zaten o para

Almıyor ki, cebinden harcıyor (d)

strenergy

Ufuko hakkını kesinlikle almalısın . Telafiyi en kısa sürede tamamlaman için +1  ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

volkanaydinli

@ufuko parayı herkesin hesabından kes ki hepimiz senin gibi eğlenebilelim :)

uAdrogba11

Bisey sorucam zaten paypal kullanan biri bu kesintileri kur farkini bilir buna zaman farkinda degildiniz herhalde. Sadede gelecek olursak grupta olmasamda @ufuko nun o parayi cebinden vermesine üyeler arasinda ufak bir miktar toplanip kesinti karsilanabilir

volkanaydinli

Herkesin 1 $ yollamasındansa çekilen/çekilecek paradan karşılamak daha mantıklı duruyor...

Ufuko

Yahu ne oluyor arkadaşlar burası harman yerine dönmüş  :D

oguzsurucu

6il9in

Senin grupta devrim yapıyoruz :D