Buxept Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 21 Temmuz 2015, 23:41:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Gülüm sen çok online olmaya başladın hayırdır :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: bilqin - 15 Eylül 2015, 21:34:40
Gülüm sen çok online olmaya başladın hayırdır :D

seni eskisi kadar online diil dediler :P bende yokluunu araatmiim diye geldim :D

Ufuko

İstatistikler...

Siteden 5. Ödemeyi Aldık. Bundan Mütevellit Kasa Bilgileri İlk Sayfada Düzenlenmiştir  (ok)

letal

Ufuko

Dear Yatırım Üyeleri  :D

Beşinci ödeme ile birlikte kasada elle tutulur bir miktar birikti ($121).
Dilerseniz bu miktarın dağıtımını sağlayarak kasayı boşaltalım. Daha sonrasında alınacak ödemelerle tekrar dağıtımlar yapılacaktır.

Mevcut miktar düşünüldüğünde kişi başı $9.30 bir miktar çıkmaktadır (121/13=9.30).
Bu dağıtımı müteakip PayPal adreslerinizi bana Ö.M yoluyla bildirmeniz rica olunur zira ileti kutumu boşalttığımdan mütevellit kimsenin bilgisi elimde bulunmamaktadır...

letal

Alıntı yapılan: ufuko - 20 Eylül 2015, 12:02:47

Dilerseniz bu miktarın dağıtımını sağlayarak kasayı boşaltalım. Daha sonrasında alınacak ödemelerle tekrar dağıtımlar yapılacaktır.

Mevcut miktar düşünüldüğünde kişi başı $9.30 bir miktar çıkmaktadır (121/13=9.30).
Bu dağıtımı müteakip PayPal adreslerinizi bana Ö.M yoluyla bildirmeniz rica olunur zira ileti kutumu boşalttığımdan mütevellit kimsenin bilgisi elimde bulunmamaktadır...

emegine saglık üstad yalnız o hesapladan zararını düşüp oyle gönderirsen herkes daha mutlu olacak (spk)

silver

Emeğinize sağlık @ufuko :) Yine güzel bir miktar toplamışsınız. Bütün bu zarar ve grupla ilgili düşüncelerimi ve Paypal adresimi PM ile gönderdim ;) Herkese hayırlı günler ve kazançlar dilerim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 20 Eylül 2015, 12:02:47

Eline sağlık @ufuko
Önce bir arada görüştüğümüz Paypal farkını bir hesapta görelim, onunla yeniden bir hesap yap istersen. ;)

Ufuko

Alıntı yapılan: letal - 20 Eylül 2015, 12:17:06
emegine saglık üstad yalnız o hesapladan zararını düşüp oyle gönderirsen herkes daha mutlu olacak (spk)
Alıntı yapılan: silver - 20 Eylül 2015, 12:53:45
Emeğinize sağlık @ufuko :) Yine güzel bir miktar toplamışsınız. Bütün bu zarar ve grupla ilgili düşüncelerimi ve Paypal adresimi PM ile gönderdim ;) Herkese hayırlı günler ve kazançlar dilerim :)
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Eylül 2015, 14:26:06
Eline sağlık @ufuko
Önce bir arada görüştüğümüz Paypal farkını bir hesapta görelim, onunla yeniden bir hesap yap istersen. ;)
Ömrümü yediniz ha  :D (Mis gibi İstanbul Türkçem bozuldu bakın)

Peki madem; kur dönüşüm farkı sonucu oluşan zararın tazmini için kişi başı $0.80 kesinti ile grup üyelerine $8.5(9.3-0.8 = 8.5) pay dağıtımı yapılacaktır.
PayPal adreslerini göndermeyen üyelerin göndermesi rica olunur.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 20 Eylül 2015, 14:35:13
Peki madem; kur dönüşüm farkı sonucu oluşan zararın tazmini için kişi başı $0.80 kesinti ile grup üyelerine $8.5(9.3-0.8 = 8.5) pay dağıtımı yapılacaktır.

:y

Alıntı yapılan: ufuko - 20 Eylül 2015, 14:35:13
PayPal adreslerini göndermeyen üyelerin göndermesi rica olunur.

(ok)