Buxept Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 21 Temmuz 2015, 23:41:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: blqn - 10 Ekim 2015, 10:18:16
Fazla gelen paran var galiba batırmak için :D

Kayıt tarihine bakınca benden de çok eski üyesin ama heralde ara vermişsin :D Beni scamcı diye bilirler haberin olsun :))

Ben , @bilalyuzugullu , @universitely76 3 müz bir siteye girersek o site scam oluyor kısa sürede :PP (gyk)

uzunca bir süre cok yazmadan sadece okudum cok cok az yatırım yaptım son zamanlarda daha aktifleştim biliyorum elini attıgın her siteyi scama cıkardıgını ama olsun :) maksat paylasım yüklü yatırılık bir grup olsa suan için istesemde giremem zaten fazla gelen para durumu degil de olan parayı makul risk alarak degerlendirme cabası diyelim ;)

6il9in

Siteler neticede birgün scam olacak ben sadece yatırım yapıp test ediyorum :D

Bu testleri de yatırım grubu mantığı ile yapılması taraftarıyım ama bazen kendim dalıyorum :)

Yabancı forumlarda bu şekilde birçok site test ediliyor.

Aslında Büyük Çaplı bir test grubu kurmak lazım :PP (gyk)

Sen ben sitelere yatırım yapıp dalmazsak başkaları nasıl anlayacak sitelerin durumunu :)

letal

Alıntı yapılan: blqn - 10 Ekim 2015, 10:29:19
Siteler neticede birgün scam olacak ben sadece yatırım yapıp test ediyorum :D

Bu testleri de yatırım grubu mantığı ile yapılması taraftarıyım ama bazen kendim dalıyorum :)

Yabancı forumlarda bu şekilde birçok site test ediliyor.

Aslında Büyük Çaplı bir test grubu kurmak lazım :PP (gyk)

Sen ben sitelere yatırım yapıp dalmazsak başkaları nasıl anlayacak sitelerin durumunu :)

test grubu cok mantıklı bu konuda sorumluk alıp maddi manevi destege hazırım :) @ElisaMcCline üstadım test grubuna ne dersin? biseyler güzel bir sey olur bence

varidat

Test grubu guzel fikir,
Her seferınde kım katılıyor, ne kadar toplanacak ne zaman olacak seklınde vakıt kaybetmeden,
hızlı bır sekılde karar verılıp havuzdakı butce ıle testler yapılır

Alıntı yapılan: letal - 10 Ekim 2015, 10:35:24
test grubu cok mantıklı bu konuda sorumluk alıp maddi manevi destege hazırım :) @ElisaMcCline üstadım test grubuna ne dersin? biseyler güzel bir sey olur bence

6il9in

Alıntı yapılan: varidat - 10 Ekim 2015, 11:02:14
Test grubu guzel fikir,
Her seferınde kım katılıyor, ne kadar toplanacak ne zaman olacak seklınde vakıt kaybetmeden,

@varidat ol Verified üye kur bence :)

Zibilyon TL lik grup liderisin sonuçta :)

letal

Alıntı yapılan: varidat - 10 Ekim 2015, 11:02:14
Test grubu guzel fikir,

ayrıca olusacak bir grupta dispute sonuclarıyla falan kar bile elde edilecegini dusunuyorum...

bilalyuzugullu

silver

Emeğinize sağlık @ufuko :) Güzel bir çalışmaydı. Katılımlarından dolayıda tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Bu arada şu kek tariflerinizden arada @blqn e de verinde o da kekleri yakmasın artık :PP :D Bir gün sizde kek yapabileceksiniz @blqn buna inanıyorum :)) (gyk)

6il9in

Alıntı yapılan: silver - 10 Ekim 2015, 13:54:37
Emeğinize sağlık @ufuko :) Güzel bir çalışmaydı. Katılımlarından dolayıda tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Bu arada şu kek tariflerinizden arada @blqn e de verinde o da kekleri yakmasın artık :PP :D Bir gün sizde kek yapabileceksiniz @blqn buna inanıyorum :)) (gyk)

İlk keki @ufuko ile ben birlikte yaptık :D bkz. BuxWon scam konusu :D

silver

Scam konusu yazısını görünce bakmama gerek kalmadığını anladım :)) :)) :PP