Payeerden Karta iade Alan Oldu mu ?

Başlatan gkhan08, 24 Temmuz 2015, 18:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gkhan08

Alan varsa kac gune iade edildi acaba ?

sevdayagmu

Alıntı yapılan: gkhan08 - 24 Temmuz 2015, 18:48:28
Alan varsa kac gune iade edildi acaba ?
.. 10 gunde :D

ElisaMcCline

Payeer bir süre öncesine kadar kart konusunda sorunsuzdu ama son dönemde aksamalar olmaya başlamış,
Bilginiz olsun.

ptcsite46

Sanal kart ekmeke istiyorum ama nerden ekleniyor payeer'a?
Birde photo ve fatura mı ekleyeceğiz onay için? Bunlar için ticket atmak gerekiyor galiba doğru mudur?
Aslına bakarsanız nasıl onaylı yapacağım

sevdayagmu

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 25 Temmuz 2015, 22:57:27
Sanal kart ekmeke istiyorum ama nerden ekleniyor payeer'a?
Birde photo ve fatura mı ekleyeceğiz onay için? Bunlar için ticket atmak gerekiyor galiba doğru mudur?
Aslına bakarsanız nasıl onaylı yapacağım
para eklerken o işlemı yapabılıyorsun  yatırdıgın kartla kımlıgının resmını yanyana koyup cekıp gondercen sanal kartla olmazzz

ptcsite46

Tehlike kokan hareketler gibi geldi... neyse ben hesapı kapatacam... teşekkür ederim @sevdayagmu

gkhan08

30 gün oldu ve halen param iade edilmedi. Ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek var mı?

sterkamed

destek bölümünde ticket at durumu söyle, benimde onay olmamıştı ama bir hafta içinde iade edildi para

gkhan08

Valla mesaj attım hep iade ettik falan dediler. Şimdide netelleri veriyor onlarla iletişime geç diye. Simdide netellere yaziyorum

sterkamed

gerekirse başvurudan bu yanaki hesap hareketenin resmi çek gönder, ve oda olmazsa bankanın müşteri hizmetleri ile görüş işin hukuki tarafıyla ilgili bilgi versinler