Faydalı veya ilginç paylaşımlar

Başlatan TwofuN, 10 Temmuz 2012, 20:14:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Haziran 2015, 01:26:00
Forumda en sevdiğim hocam enderege hocam dünya bir yana enderege hocam bir yana hep demişimdir o olmasa çekilir mi bu hayat beee

[spoiler]Bu pc'nin belki daha eskisinden elinde olup kullandığını düşünüyorum yarın öbür gün satmayı düşünürse bize de uj-bej atar :PP :(gyk) :D[/spoiler]
Bende seviyordum kendisini ama elinde hep  (zopa) taşıyor :PP

silver

kilicaslan3873

ABD'de bir şirket, toryum ile 100 yıl yakıtı bitmeden çalışabilen bir otomobil ürettiğini iddia etti. ABD'nin Connecticut eyaletinde bulunan Laser Power Systems isimli bir firma, toryum ile çalışan bir otomobil yaptı. Şirket, bir tür nükleer güçle çalışan otomobilin, 8 gramlık toryum ile 100 yıl çalışabileceğini öne sürdü. Atom enerjisi kaynağı olan toryum elementi; Çin, Avustralya, Hindistan ve Norveç'in yanı sıra Türkiye'de de bulunuyor. Toryumun, uranyumdan daha güvenli bir nükler yakıt maddesi olduğu ifade ediliyor.

www.dunyavegercekler.com/.../15312-100-yil-yakiti-bitmeyen-otomobi

Dio

100 yıl yetecekmi önce bi denesinler yoksa inanmam :P helal olsun

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Haziran 2015, 01:26:00
Forumda en sevdiğim hocam enderege hocam dünya bir yana enderege hocam bir yana hep demişimdir o olmasa çekilir mi bu hayat beee

[spoiler]Bu pc'nin belki daha eskisinden elinde olup kullandığını düşünüyorum yarın öbür gün satmayı düşünürse bize de uj-bej atar :PP :(gyk) :D[/spoiler]

Taş tablet bilem var bende. at bi üj bej de satayım sana. :D

Alıntı yapılan: silver - 03 Haziran 2015, 09:50:20
Bende seviyordum kendisini ama elinde hep  (zopa) taşıyor :PP

Elimde sopa olduğu halde seviyorsan olmadığı halini düşünemiyorum. :P :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

silver

İlgi çekmek için söylenmiş gibi geldi bana ;) 100 yıl yakıtı bitmeden derken daha açık konuşmaları gerekli ;)

silver

(zopa) olmadan seviyoruz ;) Cümlem yanlış anlaşılmış herhalde ;)

abcb

Yakıt sorununu halletmeleri iyi de 100 yılda o araç ya hurdaya döner, ya da sıkılıp satılır  :PP

silver

Yakıtım içeride kalmıştı satmadan alabilir miyim acaba size zahmet :)) :)) :PP

Elektronick

Abd onu sürermi piysaya olsa bile petrol piyasının dibi kurur :D