Faydalı veya ilginç paylaşımlar

Başlatan TwofuN, 10 Temmuz 2012, 20:14:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

halise hocam onun mantıklı açıklaması gerçekten yok, rekabetçilik mi dersiniz, hız yapmak için bahane aramamı, kendi kendine artizlik yapmamı.. ne derseniz deyin hepsi aynı kapıya çıkıyor, bende sollayanı sollarım arkadaş :D :D

ElisaMcCline

ben 4 numaramla mutluyum, gerisi sizin olsun :D

29 u da fena halde canım çekti.. Ahhh nerde o çook eski çocukluktaki madencilik günleri :D
Çıkart yapıştır dolabın arkasına :D Hayal meyal hatırlıyorum, yeri belliydi :D Madenin teslim yeri dolap arkası :D

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Ocak 2013, 23:50:43
29 u da fena halde canım çekti.. Ahhh nerde o çook eski çocukluktaki madencilik günleri :D
Çıkart yapıştır dolabın arkasına :D Hayal meyal hatırlıyorum, yeri belliydi :D Madenin teslim yeri dolap arkası :D

:D :D
Hocam naptınız yaw, eski günleri hatırlayınca bende biran utandım kendimden  :g  :D
[IMG]http://i1071.photobucket.com/albums/u518/abcb75/kbsa_org_zps447233b0.gif[/img]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 22 Ocak 2013, 02:10:32
:D :D
Hocam naptınız yaw, eski günleri hatırlayınca bende biran utandım kendimden  :g  :D
[IMG]http://i1071.photobucket.com/albums/u518/abcb75/kbsa_org_zps447233b0.gif[/img]

Utanırsınız tabii ki, genç olduğunuza göre, daha yeni geçmiş o dönemler (d) :D :D :D

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Ocak 2013, 02:17:03
Utanırsınız tabii ki, genç olduğunuza göre, daha yeni geçmiş o dönemler (d) :D :D :D

Hep diyorum Hocam, kibarlığınıza derman yetmez  :)
Aslında heyete girmeyi sene olarak hesaplayınca çoktan hakettik de, bayan olunca kurtarıyoruz işi  :g :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Ocak 2013, 23:50:43

Demek ki neymiş ,ikinci el araba ve dolap almayacakmışız :))

ikose

Alıntı yapılan: halise - 22 Ocak 2013, 20:29:30
Demek ki neymiş ,ikinci el araba ve dolap almayacakmışız :))
halise Hocam inanın kahkahama komşular gelecek şimdi.  :D :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: ikose - 22 Ocak 2013, 20:37:31
halise Hocam inanın kahkahama komşular gelecek şimdi.  :D :D

Ne güzel  :D  :D :D
Yani tabi bu saatte misafir ağırlamak istiyorsanız :))

Coulers79

- T.C Kimlik numaranız rastgele bir numara değildir, kendi içinde şifrelenmiştir. Numaranızın ilk 10 rakamının toplamının birler basamağı,
  T.C kimlik numaranızın 11. rakamını verir.

- Mısır'da Piramit kimin adına yapıldıysa , onun bulunduğu odaya, yılda iki defa güneş girmektedir. (Doğduğu ve tahta çıktığı günler.)

- Dört coğrafi bölgede de toprakları olan tek il Bilecik'tir.

- Köpek ısırığından ölme riskiniz 2 milyarda birdir.

- Makyaj malzemeleri balık pullarından yapılır.

Coulers79

Bir parça çikolata nasıl aşırılır?

www.youtube.com/watch?v=Y13tSEyOqGs