Faydalı veya ilginç paylaşımlar

Başlatan TwofuN, 10 Temmuz 2012, 20:14:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Paylaşım için teşekkürler arnutwowew :)

Yakında Bilgisayarı bırakma hatları kurulursa şaşırmam :D
Çağın vebası olmuş :D

regortaz

Eklem-baş ağrısı ve kamburluğa katılıyorum ama diğerleri abartı olmuş birazcık :D Şu dönemlerde bilgisayar benim için en büyük sosyalleşme aracı mesela.

yingyang16

Paylaşım için teşekkürler arnutwowew :)

Bu zararların çoğunu hepimiz biliyoruz aslında da nedense işimize gelmiyor ve görmemezlikten geliyoruz (sinir) Özellikle ben pc 'nin önünden bile geçmemem lazım  :P :D :X

hakanatik01

Teşekkürler yararlı bilgiler.Bunun yanında Cep telefonu ve sigara içen arkadaşlar bunlarıda göz ardı etmesinler tüm suçu bilgisayarlara atmayalım. ;) O:-) Ayrıca biz türküz bize birşey olmaz :P hem zaten kıyametin kopmasına ne kaldı,Bizim buraya vurmuyor bu arada kıyamet bekleriz :g :g geçen Tv'de gördümde çok güldüm Şirince'ye tursit akını oluyormuş çadır falan kuracaklarmış esnafla röportaj yapıyorlardı Esnafta Çok güzel oldu  kıyamete hazırlık yapıyoruz,işler çok açıldı diyordu :g :g

btguven

Paylaşım için teşekkürler.. Gerçekten iş yeri ve evde sürekli bilgisayar başında kalıyorum. Bu günlerde sıklıkla bel ağrısı çekiyorum. Konudaki dikkat çekilen noktalara uyarak 2-3 gün geçireceğim umarım faydası olur..

tolgacan86

1- Kardan adama tekme atma veya bozmaya çalışma
2- Yeni atılmış bir betona basma, isim veya numara yazma
3- Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal, bıyık ve gözlük yapma
4- En iyi arabayı ben kullanıyorum zannetme (Gerçekten benden iyi şoför tanımam :g :g )
5- Cep telefonu kullanımının yasak olduğu yerlerde illede telefon ile konuşma
6- Kar topunun içine buz koyup atma
7- Belediyenin duraklara koyduğu saati söküp duvar saati yapma
8- Kumsalda deve güreşi yapma
9- Şahin markalı arabayı doğan görünümlü yapma
10- Ağaçlara, banklara kalp yada isim baş harfleri kazıma
11- Ders çalışıp sınıf geçeni inek sayma
12- Mesleki ünvanımızı ingilizce söyleme
13- Tiki olanların tiki ile kasıtlı olarak uğraşmak
14- İskambil kağıtlarından kule yapan birinin kulesini bozma
15- Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma
16- Reklam için asılan afişleri yırtma
17- Tuvalet duvar ve kapılarını defter sanma
18- Otobüs duraklarına "Çok ateşliyim beni ara" yazma (cümleyi biraz hafiflettim :g)
19- Trafikte bizi geçen arabayı yakalayıp illede onu tekrar geçmeyi marifet sayma  (ben hastayım :g)
20- Sinyal verir vermez şerif değiştirme, Olası bir kazada sinyal verdik görmedin mi deme
21- Ara yoldan ana yola çıkacak araca yol vermeme (ne vericem beklesin sırasını :g)
22- Ünlü birini görünce ona el sallama
23- Ünlü birini görünce fotoğraf çektirip samimi havası verme
24- Yaşamadığımız bir olayı yaşamış gibi anlatıp ona kendini bile inandırma
25- Otobüs durağa yanaşınca ille ön kapıdan inme
26- Otobüs koltuklarını yırtma ve üzerlerine yazı yazma
27- Minibüs şoförüyseniz beğenmezseniz bile mutlaka kral fm dinleme
28- Kırmızı ışıkta beklerken yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basma
29- Trafikte beklerken burun karıştırma :)) :))
30- Kimsenin bilgisi olmayan bir konuda ileri geri sallama :D
31- Faturaları hep son gününde ödeme
32- Kar yağınca eve bolca ekmek alma
33- Meydana konan güvercinlerin üzerine koşup onları kaçırma
34- Evlilerin bekarlara sakın ha evlenme demesi :D :D :D
35- Aynı filme giden insanların filmden çıktıktan sonra filmi birbirine anlatması :)) :)) :))
36- Eline silah geçen birinin hemen silahla şaka yapması
37- Arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce üzerine sürme
38- Takım elbise giyince elini cebine sokma hastalığı
39- Takımı galip gelince havaya silah sıkma
40- Meslek arkadaşlarına mesleki şakalar yapma

Not : Alıntıdır

richman

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 21 Ocak 2013, 13:06:41
37- Arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce üzerine sürme

:D :D :D :D :D :D :D :D

hakanatik01

Güzelmiş :) yukardakilerin %90'ının yapmışımdır  :g :g +1 de eklenebilir ; Mesela fatura ödenecek yada ne bileyim üniversite harc ücreti falan yatırılacak,sıra çok uzun  naparsın ?
Cevap basit : Ön sıraya yakın birine yanaşır hiç tanımasanda bir muhabbete başlarsın ki sıradakiler bile herhalde tanışıyorlar deyp; seni kabullenir sende araya kaynak yapmış olursun  :D :D

bekeli

+1: Futbolda transfer muhabbeti yapma. Bağımlılıktır. Kolay kolay da bırakılamaz.
Birazdan bu konuda da etkisini göreceğiz zaten :D Sadece Sneijder yazmam yeterli olacak  8)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 21 Ocak 2013, 13:06:41

19- Trafikte bizi geçen arabayı yakalayıp illede onu tekrar geçmeyi marifet sayma  (ben hastayım :g)

Ben de bu hastalığın hastasıyım  :)
Mantıklı bir gerekçesi varsa vazgeçicem  :)
Trafikte bir daha karşılaşma ihtimalinin çok düşük olduğu bir anlık bir şerit ilişkisinden ibaret bir sürede arabayı tekrar yakalayıp ona dersini vermenin altında yatan sebebi ben bulamıyorum.100 kişiye de sorma şansım olmadı  :D  ama gerçekten merak ediyorum  :) eşimden mantıklı bir gerekçe duymadım şimdiye kadar  :D

Kuralına uygun bir sollamaysa evet sollayabilir ,en doğal hakkı benim için sakıncası yok   :D
Hatalı  bir sollama  veya makas durumuysa zaten sorun arıyordur,aradığı sorun olmayı asla istemem ,normal hızımda cici cici  yolculuğuma devam ederim  :D

Eklenmesi gerekli olan trafikle ilgili madde şu  : Lambalarda ikinci şeritten kaynak yapıp benden önce dönmek isteyene asla izin vermem  :D :D :D Bu da benim hastalığım  :D