Adnow

Başlatan strenergy, 05 Ağustos 2015, 17:45:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

Cuma ya kadar sarkabiliyor Bekeli . Türkçe iletişimden de durumunu sorabilirsin . Oldukça ilgililer bu konuda :)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Coulers79

Onaylanmayan siteyi kaldıramıyor muyuz? Widget'da iki kod var; bunları bloğumuzun neresine ekliyoruz, min. ödeme 20$ mı oldu?

levaslan

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Ekim 2015, 23:54:44
Onaylanmayan siteyi kaldıramıyor muyuz? Widget'da iki kod var; bunları bloğumuzun neresine ekliyoruz, min. ödeme 20$ mı oldu?
Hocam, siteyi ben kaldırabilirim, isterseniz. Alt limit bundan sonra 20$ olacaktır. Ki bu yeni üyeler için zaten geçerlidir. Eski üyler için alt limit 5 dolar, ama o da 20 dolar olacaktır.

Elektronick

daha bir ödeme alamadan alt limit 20$ olmuş açıkçası pek güvenim kalmadı adnow a  (amp)

Coulers79

Aynen daha tıkım bile yok, bana da yaramayacak sanırım.

levaslan

Hocam, ödeme alt limiti webmasterlerin kolaylığı için yapılmıştır. Eskiden paralar gönderildiğinde Paypal kesinti yaptığı için bir çok webmasterin eline birşey geçmedi. Nu yüzden bunu uygulamak zorunda kaldık. Ödemeleri yaparız, güvenlidir. İsterseniz arkadaşlara sorun.

Dio

@levaslan benim bir sorum olacaktı.
Adnow'u tanıtmak için açtığınız, bizim mükerrer olduğundan dolayı sildiğimiz konuda "Ülkeye göre 0,1 $ ile $ 2 CPM aralığı" diye bir şey yazmıştınız. burda benim kafam karıştı biraz :m gösterime ödüyor musunuz ödemiyor musunuz? ödemiyorsanız onu neden yazdınız acaba ???

levaslan

Alıntı yapılan: Dio - 06 Kasım 2015, 12:59:48
@levaslan benim bir sorum olacaktı.
Adnow'u tanıtmak için açtığınız, bizim mükerrer olduğundan dolayı sildiğimiz konuda "Ülkeye göre 0,1 $ ile $ 2 CPM aralığı" diye bir şey yazmıştınız. burda benim kafam karıştı biraz :m gösterime ödüyor musunuz ödemiyor musunuz? ödemiyorsanız onu neden yazdınız acaba ???
Merhaba, hocam. Gösterime de öderiz, ama bunlar az, daha çok tıklama başı sitelerle çalışırız.

tyriaeum

Sitemizde aynı sayfada birden fazla widget gösterimi yapabiliyor muyuz?

bekeli

Alıntı yapılan: tyriaeum - 04 Ocak 2016, 10:14:03
Sitemizde aynı sayfada birden fazla widget gösterimi yapabiliyor muyuz?

Yapabilirsiniz.
Gösterim başına ödeme yapılmıyor zaten. Tıklanma olması durumunda gelir var.

Tıklanma oranını artırma adına sayfanın farklı yerlerine koymanız iyi olabilir.