yardım

Başlatan bengo, 15 Şubat 2012, 14:17:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekir_2323 - 26 Şubat 2012, 01:40:27
Hocam çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ben Dr refleri Rr refleri gibi sanıyordum  :) o yüzden sorun var zannettim. Dr yapmanında pek bir getirisi yok :)

İlerisi için bir yatırım (golden) planı varsa, DR getirmenin şu anda bir zararı da olmaz.

bekir_2323

Hocam neobuxta yeni olduğum için sorularımla başınızı şişirebilirim o yüzden kusura bakmayın. 6 tane Rr var ve autopay seçeneği açık bildiğim kadarıyla neopoints puan ile ref alma ve ref uzatma yapılıyor bunun için neopoints puanlarını rental balance atmak gerekiyor mu veya ref uzatmak için kendisi otomatik olarak kesiyor mu?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekir_2323 - 26 Şubat 2012, 02:04:14
Hocam neobuxta yeni olduğum için sorularımla başınızı şişirebilirim o yüzden kusura bakmayın. 6 tane Rr var ve autopay seçeneği açık bildiğim kadarıyla neopoints puan ile ref alma ve ref uzatma yapılıyor bunun için neopoints puanlarını rental balance atmak gerekiyor mu veya ref uzatmak için kendisi otomatik olarak kesiyor mu?
NP lerle Ref alımı kaldırıldı, sadece uzatma ve recycle harcaması yapılabiliyor ( ref işlemleriyle ilgili) .
Solayısıyla, rental balance a aktarım diye bir durum da kalmadı. NP leri başka bir yere aktarmana gerek yok.
Ref süresi uzatma ya da recycle yaparken, NP lerin yeterliyse, paranın nederen çekileceğini seçmeni istiyor. NP lerle mi yoks Main balance ile mi ödeyeceğini seçip, daha sonra ödemeyi onaylıyorsun.

bekir_2323

Teşekkürler Hocam...

bekir_2323

hocam selamlar neobux paypal hesabımıza ödemek alabilmek için paypal hesabımızın onaylımı olması gerekli paypal hesabımızın onaylı olması her hangi bir kredi kartını paypala onaylatmamız mı gerekiyor....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekir_2323 - 28 Şubat 2012, 04:20:53
hocam selamlar neobux paypal hesabımıza ödemek alabilmek için paypal hesabımızın onaylımı olması gerekli paypal hesabımızın onaylı olması her hangi bir kredi kartını paypala onaylatmamız mı gerekiyor....
Onaysız hesaplara para gönderiyor neobux. Ama PAypal hesabınıza ait mail adresini onayladığınızdan emin olun.
Son dönemde onaysız hesabıma para alamadım diyenler oldu, bilgi verenlerin hepsinde aynı sorun vardı, Paypala tanımladıkları mail adreslerini onaylamamışlar.

Paypal hesabının onaylatılması için, evet bir kredi kartı gerekiyor. Kendi adınıza olsa iyi olur. Yoksa aile bireylerinden birinin, daha doğrusu soyadı tutan birinin kartına da sorun çıkartmyorlar. Başka bir isime ait kredi kartı başında onaylama işinde sıkıntı olmamış olsa bile, ileriki dönemde sıkıntılar çıkabiliyor. Ya da daha başından reddedilebiliyor. Neye ne zaman baktığını bilmiyorum yani. Başkasının kendi kartıyla onaylayan da biliyorum, onaylayamayan da.
Başkasının kredi kartını kullanmak zorundaysanız, mümkünse sanal kart açtırıp, onunla onaylama işini yapın.
Belki ben denk gelmemiş de olabilirim ama, başkasının kartıyla onaylayamayan gördüm, ama şu ana kadar başkasının sanal kartıyla onaylama işmemi reddedilene şahit olmadım.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekir_2323 - 28 Şubat 2012, 04:20:53
Merhaba bekir_2323
Neobuxtan ödeme alırken paypal hesabınızın onaylı olmasına gerek yoktur. Sadece onaysız hesabınızdan neobuxa yatırım yapamazsınız.
Sorunuzla ilgisi yok ama
Belki bilmiyorsunuzdur Paypal hesabınız onaylı olmasa bile paypalda biriken parayı Banka hesabınıza İsteyebilirsiniz.
Edit
Elisamccline hocam Cevap verdiğinizi görmemişm

ElisaMcCline

Fazladan bir cevabın kimseye zararı olmaz ;)

bekir_2323

Verdiğiniz Bilgiler için çok teşekkürler....

bekir_2323

Hocam merhabalar neobux'taki autopay özelliği nedir biraz bilgi verebilirmisiniz? açıkmı tutmak gerekir...