yardım

Başlatan bengo, 15 Şubat 2012, 14:17:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bengo

neo points ne işe yarıyor bi yardımcı olsanız :D

ata07

Refferans uzatmaya ve reffernas değiştirmeye yarıyor . Refferansı seçip butonlara bakarsanız neoponits karşılığında ne kadar uzatabilceğin ve değiştirelbiceğin yazar. :)

bengo

referans almaya yomu  :D ($) (p) O: :g)

ata07

Eskiden neopoints satılıp purchase balanceye para eklenirdi artık o kaltı neopoints sadece reff uzatmaya ve değiştirmeye yarıyor malesef.

yingyang16

Ayrıca 30.000 neopoints ile golden üyelik alınabiliyor  :)
(1 yıllık golden üyelik ücreti :90$) ;)

bekir_2323

slm neobux 1 aylık standart üyeyim şuan 2 tane Dr refim var reflerin 1 tanesi 2 günlük diğeri 1 günlük ikiside günlük tıklama yapıyor ama 2 refimde tıklamasına rağmen benim hesaba herhangi bir (cent) yansımıyor hocam sorum bunların belli bir günümü dolması lazım veya belli bir tık mı yapmaları lazım benim hesaba (cent) gelmesi için...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekir_2323 - 26 Şubat 2012, 00:15:19
slm neobux 1 aylık standart üyeyim şuan 2 tane Dr refim var reflerin 1 tanesi 2 günlük diğeri 1 günlük ikiside günlük tıklama yapıyor ama 2 refimde tıklamasına rağmen benim hesaba herhangi bir (cent) yansımıyor hocam sorum bunların belli bir günümü dolması lazım veya belli bir tık mı yapmaları lazım benim hesaba (cent) gelmesi için...
Hiçbirşey gerekmiyor. Ancak direk ref gelirleri çok düşük... O yüzden fasrketmiyorsunuzdur.. ya da doğru zamanda reklam tıklamalarınızı kaçırıyorsunuz.
Standart üye direk ref geliri 0,0005$.... Yani 1 tıklaması neobux balance hanesinin en küçük birimi olan 0,01$ın yarısı... Ancak 2 tıklama geldiğinde en sondaki hane 1 artacaktır.

Siz bu sayfada verilen : http://www.neobux.com/c/rs/
Direct referrals clicks credited ( sol üstteki grafik) grafiğinde işlenmiş tıklama var mı yok mu ona bakın.
Bir de irek ref sayfasında :http://www.neobux.com/c/rl/?ss3=1
Tablonun hemen sağ üstünde bir seçim var
Show: Only credited clicks veya Show: All clicks made by the referrals
Üzerine tıkladığınızda biribiri arasında sırayla değişir. Orada Show: Only credited clicks yazacak şekilde bilgiyi düeltip ref tıklarının işlenip işlenmediği bilgisine bakın.

bu bahsettiği alanlarda direk ref tıklamaları görünüyorsa siz artışı farketmiyorsunuz.
Görünmüyorsa, ya refler tıklamıyor, ya da siz reset saatinize göre doğru zamanlarda tıklamıyorsunuz.

bekir_2323

Hocam çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ben Dr refleri Rr refleri gibi sanıyordum  :) o yüzden sorun var zannettim. Dr yapmanında pek bir getirisi yok :)

enderege

Alıntı yapılan: bekir_2323 - 26 Şubat 2012, 01:40:27
Dr yapmanında pek bir getirisi yok :)

Hoşgeldin Gakkoş.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekir_2323

hoş bulduk hocam.. :)