webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

danger_pc

Bu arada fbi gibi adamsin

letal

Alıntı yapılan: tolga_07 - 30 Aralık 2015, 02:03:28
İsim soy isim yokmu ?

adı sanırsam S...Y.... A........ ben bu kadar biliyorum :) gerisini diger arkadaslar söyleyebilir gelince...

danger_pc

Alıntı yapılan: letal - 30 Aralık 2015, 02:06:11
adı sanırsam xxxxx xxxxxx xxxxx ben bu kadar biliyorum :) gerisini diger arkadaslar söyleyebilir gelince...

Ben notunu aldım bay kırmızıya bildircem. İnşallah art niyet yoktur...

letal

Alıntı yapılan: tolga_07 - 30 Aralık 2015, 02:09:53
Ben notunu aldım bay kırmızıya bildircem. İnşallah art niyet yoktur...

:) sen bence bu konunun cok degil 2 3 sayfa onceki mesajlarını oku ;)

ptcsite46

Alıntı yapılan: tolga_07 - 30 Aralık 2015, 02:05:32
Bu arada fbi gibi adamsin
Valla geçen paypaldan paraları övünmek gibi olmasın ben kurtarmıştım. Olmadı yine aynı şekilde bi taktik yapacaz. Belki ev adresini de bulurum:)

ricci

Arkadaşlar konuya yazmıyım diyorum ama yazmak zorunda kalıyorum :) , bu verdiğiniz isimleri kaldırın bence. Bir iki gün bekleyin eğer herhangi bir açıklama gelmezse konuya dahil edin, belki gerçekten sıkıntı vardır. Bu isimler yasal olarak forum adına sıkıntı yaratabilir.

danger_pc

Alıntı yapılan: letal - 30 Aralık 2015, 02:11:39
:) sen bence bu konunun cok degil 2 3 sayfa onceki mesajlarını oku ;)

Şimdi bay kırmızı aradı tlf da görüsurken o arada bi hesabımı patlatmislar gitti bizim 400 tl.
onuda geçtim bi mağduriyet söz konusu ise bi cvp yoksa art niyet aranır. Para bende Bloke suan sizin talebinizle ama bana para banka Havalesi ile geldi 30 gün sonra hukuki olarak parayi talep edebilir bunun için bi araştırma yapmam lazım. Tabi anlamadığım tek bi nokta var bu adam böyle bişey yapıcak neden bana yatırım yaptı.  Acaba farklı bişey olmasın. ..

letal

Alıntı yapılan: ricci - 30 Aralık 2015, 02:16:33
Arkadaşlar konuya yazmıyım diyorum ama yazmak zorunda kalıyorum :) , bu verdiğiniz isimleri kaldırın bence. Bir iki gün bekleyin eğer herhangi bir açıklama gelmezse konuya dahil edin, belki gerçekten sıkıntı vardır. Bu isimler yasal olarak forum adına sıkıntı yaratabilir.

mesajlardaki isimleri editledim forum sıkıntıya düsmesin (spk)

ivedidahi

face adresini isteyen varmı?gerçek adresimi emin değilim ama.

Casilyas

arkadaşlar webtransfer hesabımda yuklu mıktarda para var çekmeme yardımcı olabılecek arkadaş yokmu