webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptcsite46

Alıntı yapılan: ivedidahi - 30 Aralık 2015, 02:23:52
face adresini isteyen varmı?gerçek adresimi emin değilim ama.

Genç bi bayan profili var ama onun olduğunu sanmıyorum :) Bekar duruyor o :) Ya neyse fazla geyik oldu... Ara verelim

letal

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 30 Aralık 2015, 02:27:12
Genç bi bayan profili var ama onun olduğunu sanmıyorum :) Bekar duruyor o :) Ya neyse fazla geyik oldu... Ara verelim

Büyük patron az sonra gelip dagıtacak bizi zaten sus leynnn diye :) bencede yeterli...

ElisaMcCline

Arkadaşlar çok kaynatmışsınız.
Bildiklerimi bile yazmadan geçeyim ben en iyisi.

@sevdayagmu ve @worldrevshare üyelikleri kısmen askıya alınmıştır.
Bu işi ortak yapmıyorlarsa ya da her ikisi de bulaşmadıysa , aynı kişiler.
worldrevshare konusunun da onayı kaldırılmıştır. Es kaza birileri daha para yatırmasın siteye.
Konudan bilgi ihtiyacı olan varsa sağlarız ya da reflink vs tmizleyip açarız zaten bir süre sonra. Herkes gerekecek bilgisi varsa ulaşabilsin.

Bu konuda fikir yürütmüyorum. worldrevshare sitesini yaptıran ve parasını ödeyen kişi, banka ile EFT yapanların gördüğü kişi ile aynı kişi.
Lütfen siz de elinizde gerçek bir bilgi olmaksızın paylaşımda bulunmayın.

Burayı okuyor olduklarını da gayet iyi biliyorum.
İletişim yolları hala açıkken, bana ulaşmalarını tavsiye ediyorum. Umarım minareyi çalmayı düşünürken, kılıflarını da hazırlamışlardır.
İnanın hiçbirşey için acelem yok.

Resmi kanallara başvuracak arkadaşlar dilediklerini yapabilir.

ptcsite46

@ElisaMcCline @silver @blqn kime yazacağımı bilmiyorum ama sevda hanım foruma giremiyormuş... Ayrıca teli hastanede çaldırmış... şu an başkasının telinden giriyormuş..

ptcsite46

@sevdayagmu mesajı: Onlara soler misin h3psinin parasini paypal kuru uzerimden.eft olarakkk gondercem elisa hocaya sole ytrimi olanlarin hesap nolarini toplasin en gec ayin 5 inde odemelere baslarimm ok

ptcsite46

Yaw forumda kimse yokmu? Sevdanın paypalını kim kilitledi?

letal

sevda hanımın paypalını bir kaç kişi sikayet ettiyse paypal kitlemiştir.

danger_pc

Bana pm den bi cep nosu yollayın bay kırmızıya vericem

ptcsite46

@letal hangi akıllı zamanında dispute açtıysa ondan kilitlenmiş paypalı... EFT yollucak herkese. Birde dedi ki:

[spoiler]Kil bilir neler diolar forumda dimi[/spoiler]