webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzsurucu

Acaba bilerek mi universal yayin yapmiyorlar

aydyar13

Bayramdan sonra Rusça derslerine gitmeye başlıcam, her şey webtransfer için :P

letal

ElisaMcCline

Önemli:

Arkadaşlar az önce @sevdayagmu arkadaşımla iletişimimiz oldu.
Kendisi ailevi bir sağlık sebebi dolayısıyla bulunduğu yerde internet kısıtı bulunmaktaymış.

Bir süredir foruma da giremeyince, merak etme durumu olmasın diye bilgi vermek istemiş.

Acil şifalar diliyoruz.

Coulers79

letal

geçmiş olsun umarım sıkıntısız geçer süreçleri...

letal

@ElisaMcCline webtransfer düzeldi mi? @sevdayagmu hanım saglık sorunları vardı durumunda gelişme var mı ?
sayın kırmızı bizi güncelleyin :) (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 23 Eylül 2015, 19:14:57
@ElisaMcCline webtransfer düzeldi mi?

Hesaplara ve yatırım zamanına vs göre bir sürü hesaba bölünmüş para. Ayrı cüzdanlara yani.
Hangi cüzdandan ne yapılabiliyor düzgün bir bilgi alacağım kimse yok o yüzden deniyorum ama, CashCREDS yetmemiş, yeni bir gasp hesabı daha yaratılmış gibi.
Mutlaka onları da birşeyler için kullanıyorsundur aslında ama yoruldum artık Rusça forum okumaktan. Biraz mola verdim.
Minimum 3 günlük verilebilen kredilerden verip, hangi hesaptan ne yapınca sonucu ne oluyor diye başlattım, bulmaya çalışıyorum.

Yani birilerine göre düzelmiş olabilir ama bende düzgün değil. :)
Hesapların hala yanlış olabileceği bilgisi de duruyor sistemde.
We are currently re-calculating amount of funds in your accounts. During technical works the amount shown might not be correct

Alıntı yapılan: letal - 23 Eylül 2015, 19:14:57
@sevdayagmu hanım saglık sorunları vardı durumunda gelişme var mı ?
sayın kırmızı bizi güncelleyin :) (spk)

Maalesef, iletişimim olmadı. Keyife keder bir durum olmadığı için de, rahatsız etmek istemedim.
Uygun olduğunda kendisi bilgi verir sanırım. Olmadı bayramın sonuna doğru ben iletişime geçmeye çalışırım.

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Eylül 2015, 19:29:49
Hesaplara ve yatırım zamanına vs göre bir sürü hesaba bölünmüş para. Ayrı cüzdanlara yani.
Hangi cüzdandan ne yapılabiliyor düzgün bir bilgi alacağım kimse yok o yüzden deniyorum ama, CashCREDS yetmemiş, yeni bir gasp hesabı daha yaratılmış gibi.
Mutlaka onları da birşeyler için kullanıyorsundur aslında ama yoruldum artık Rusça forum okumaktan. Biraz mola verdim.
Minimum 3 günlük verilebilen kredilerden verip, hangi hesaptan ne yapınca sonucu ne oluyor diye başlattım, bulmaya çalışıyorum.

Yani birilerine göre düzelmiş olabilir ama bende düzgün değil. :)
Hesapların hala yanlış olabileceği bilgisi de duruyor sistemde.
We are currently re-calculating amount of funds in your accounts. During technical works the amount shown might not be correct

anladım üstad benim sınırlılıklarımdan daha üst bir site o zaman düzelmedi olarak özetliyorum kendimce acıklama için tesekkurler :)

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Eylül 2015, 19:29:49
Maalesef, iletişimim olmadı. Keyife keder bir durum olmadığı için de, rahatsız etmek istemedim.
Uygun olduğunda kendisi bilgi verir sanırım. Olmadı bayramın sonuna doğru ben iletişime geçmeye çalışırım.

saglık önemli bencede rahatsız etmeyelim sıkıntı yok sadece merak ettim o sebeple yazdım sık bogaz etmeyelim yakında gelir zaten :)