webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdayagmu

bılgılendirme arkadaslar
ılk once herkese hayırlı bayramlar dilerim......
Ailevi cok ciddi saglık sorunları yasamaktayım annem hastenede ve durumu kritik..
İnanmayan cıkabılır sımdı, ısteyene adres verırım gelır bakar ok.
artı webtransferde hala ucretler yansımıyor cekım ıslemlerı yapılmıyor cok ınceleyemedım bılmıyorum .
@ElisaMcCline  hocamda telim var zaten aklınıza bısey gelmesın .. yatırım suresı uzuycak malasef eger halledemezsem herkese ucretlerı gerı ıade edebılırım belki..kafam cok karısık kusura bakmasın ugrasamıycam bu gunlerde kımse kızmasın..
allaha emanet olun dualarınızı buy mubarek gunlerde eksık etmeyın rıca edıyorum ..
ııı bayramlar tekrardan gorusmek uzere   :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

silver

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 25 Eylül 2015, 17:59:07
bılgılendirme arkadaslar
ılk once herkese hayırlı bayramlar dilerim......
Ailevi cok ciddi saglık sorunları yasamaktayım annem hastenede ve durumu kritik..
İnanmayan cıkabılır sımdı, ısteyene adres verırım gelır bakar ok.
artı webtransferde hala ucretler yansımıyor cekım ıslemlerı yapılmıyor cok ınceleyemedım bılmıyorum .
@ElisaMcCline  hocamda telim var zaten aklınıza bısey gelmesın .. yatırım suresı uzuycak malasef eger halledemezsem herkese ucretlerı gerı ıade edebılırım belki..kafam cok karısık kusura bakmasın ugrasamıycam bu gunlerde kımse kızmasın..
allaha emanet olun dualarınızı buy mubarek gunlerde eksık etmeyın rıca edıyorum ..
ııı bayramlar tekrardan gorusmek uzere   :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Geçmiş olsun @sevdayagmu :( Allah acil şifalar versin. İnşallah tez zamanda iyileşir.

illisionist

geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum @sevdayagmu 
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

tekrar geçmiş olsun @sevdayagmu ,
en kısa zamanda anneniz ile ilgili iyi haberlerininizi de bekliyoruz.
Acil şifalar.

nebu

4ne1ka

geçmiş olsun, Allah şifa versin. sen burayı düşünme hiç annenle ilgilen. hatta varsa yapabileceğimiz bir şey hiç çekinme söyle.

letal

geçmiş olsun acil sifalar :( acelemiz yok buralardayız...

bilalyuzugullu

nukhet

sevdayagmu, annenize acil şifalar diliyorum :)