webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

ElisaMcCline

Son durum şu:
Çekilebilir balance da hareket var evet, ancak bu sefer de PM PP vs gibi ödeme işlemciler kaldırılmış :D
Kart ya da exchangerlar aracılığıyla ödeme var görünüyor sitede :)

@sevdayagmu , kart talebinde bulunmuştu. Durum ile ilgili kendi geldiğinde bilgi verirse daha iyi olur.
Ve son konuştuğumuzda, çekilemeyen miktarları sitede tekrar yatırmıştı ve bildiğim kadarıyla ay sonu civarına ancak dönüşleri olacak.
Yani şu anda herşeyden önce kullanıma hazır bir miktar yoktur hesapta.
Olduğunda da çekim yapılacak balance ne kadar olacak onun bilinmesi gerekecek.
O miktar görüldüğünde de, ödeme alınabilecek bir yol aranacak :)

oguz2015

ElisaMcCline

Arkadaşlar ben site le ilgili bilgilerimi elimden geldiğice paylaşıyorum ancak, yatırım yapılan hesap ile ilgili bilgileri sadece
@sevdayagmu arkadaşımız verebilir.

sevdayagmu

merhaba arkadaslar sıtede  kredıler 2-3 gune hepsı gerı gelmıs olcak kısmetse hangı tarafa ne kadar para yatcak gorcez ona gore  işlemler yapılcak bıldıgınız gıbı sıtede Webtransfer USD ❤  Webtransfer USD1
C-CREDS (Cash)
gıbı sacma sapan bolumler geldı nereye ne kadar para gelcek hıc bır fıkrımız yok bu odemelerı payeer p.m yapcak mı bılmıyorum suan  .forumdada bı kac gune eskısı gıbı online olcam ınsallah sorunları halletmeye calıscaz arkadaslar sabrınız ıcın tesekkurler..
ayrıca 1 arkadas paypala sıkayet etmıs kım oldugunu solemek ıstemıyorum ama ayıpp calmadık etmedık en kotu  paranızı gerı vercegımı cok onceden soledım hatırlaaa o kendını bılıyorrrrrr ..hayırlı aksamlarrr )

oguz2015

seninleyiz sevda hanım sana güvencimiz tam

ikose

Umarım tüm sıkıntılarını halletmiş olarak kısa zamanda aramıza dönersin.  :y

aydyar13

sevdayagmu

Merhaba arakadaslar sıteye yaptıgımız yatırım  1890 dolardı .. sıtede Webtransfer USD ❤ suradan para cekılıyor anladıgım kadarıyla orda 1300 dolar toplandı  Webtransfer USD1 burayada 1 900 dolar atmıs cekılmıyor o zaten onu kredı verıp duruyoruz sade 1300 doların oldugu yerdede  payeer yada perfect money cıkmıyor hala napcam bılmıyorum ..unutmadan  C-CREDS (Cash  453 dolarda buraya atmıs bunu hıc cozemıyoruz zaten .
    sımdı ben napım bılemedım ya  :( :(

6arti9

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ekim 2015, 05:47:00
Son durum şu:
Çekilebilir balance da hareket var evet, ancak bu sefer de PM PP vs gibi ödeme işlemciler kaldırılmış :D
Kart ya da exchangerlar aracılığıyla ödeme var görünüyor sitede :)

@sevdayagmu , kart talebinde bulunmuştu. Durum ile ilgili kendi geldiğinde bilgi verirse daha iyi olur.

kartla ilgili gelisme varmı cekim saglanabilir belki
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz