webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Öncelikle annenize geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

@sevdayagmu dövseydin  (dik)

Grup kurmuşsan hakkında söyleneceklere katlanacaksınız. Bunu göze almalısınız.

FBI olarak nitelendirmişsiniz ama vakti zamanında aliberk in numarasını paylaşabilirim diye konu açan kimdi ? Demem şudur birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz :)

Evet daha önceden 20 gün gelmedin kimse ses çıkarmadı. Size ulaşım sağlanıyordu. Telefonunuzu çaldırmışsınız ama hattınıza kısıtlama getirebilirdiniz neden kapatma ihtiyacı duydunuz ?

worldrevshare ile bağlantınız nedir neden paypal adresinizde bu site ismi gözüküyor. Bir bağınız olmasa neden yazasınız dimi !

VERIFIED üyelik için forum admininden bilgi istemiştiniz ama VERIFIED üyeliğe geçmediğinizi görüyorum. Çekindiğiniz bir nokta mı vardı ? www.gelirkapisi.com/sitemizden-haberler/gelirkapisi-verified-uyelik/msg320403/#msg320403

Siz bu gruptakilerin yerinde olsanız ne düşünürdünüz :)

Söylenenlere kızıp sert söylemler yerine ılıman bir yazı ile açıklamada bulunubilirdiniz. Bu yazımdan sonra tartışma boyutuna geçmeyiz umarım.

Tekrar geçmiş olsun dileklerimle :)

sevdayagmu

Alıntı yapılan: blqn - 04 Ocak 2016, 08:16:42
Öncelikle annenize geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

@sevdayagmu dövseydin  (dik)

Grup kurmuşsan hakkında söyleneceklere katlanacaksınız. Bunu göze almalısınız.

FBI olarak nitelendirmişsiniz ama vakti zamanında aliberk in numarasını paylaşabilirim diye konu açan kimdi ? Demem şudur birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz :)

Evet daha önceden 20 gün gelmedin kimse ses çıkarmadı. Size ulaşım sağlanıyordu. Telefonunuzu çaldırmışsınız ama hattınıza kısıtlama getirebilirdiniz neden kapatma ihtiyacı duydunuz ?

worldrevshare ile bağlantınız nedir neden paypal adresinizde bu site ismi gözüküyor. Bir bağınız olmasa neden yazasınız dimi !

VERIFIED üyelik için forum admininden bilgi istemiştiniz ama VERIFIED üyeliğe geçmediğinizi görüyorum. Çekindiğiniz bir nokta mı vardı ? www.gelirkapisi.com/sitemizden-haberler/gelirkapisi-verified-uyelik/msg320403/#msg320403

Siz bu gruptakilerin yerinde olsanız ne düşünürdünüz :)

Söylenenlere kızıp sert söylemler yerine ılıman bir yazı ile açıklamada bulunubilirdiniz. Bu yazımdan sonra tartışma boyutuna geçmeyiz umarım.

Tekrar geçmiş olsun dileklerimle :)
cvpları tek tek pm atıldıı ..buraya yazmadım yazsaydım tartısma cıkardı cunku ok...

letal

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 04 Ocak 2016, 21:15:40
cvpları tek tek pm atıldıı ..buraya yazmadım yazsaydım tartısma cıkardı cunku ok...

yahu bizim forumumuz öyle tartışmacı bir forum degildir üyelik tarihim suresince gördügüm tartışma sayısı 4 ü 5 i geçmez :)  biz merakta kaldık şimdi ???

6il9in

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 04 Ocak 2016, 21:15:40

Neyse sevda pm attım zaten ama tavırların hoşuma gitmedi :)

sevdayagmu

Alıntı yapılan: blqn - 04 Ocak 2016, 21:23:58
Neyse sevda pm attım zaten ama tavırların hoşuma gitmedi :)
yahu msj atıyorsun neden tekrar buraya yazıyorsun ben yazdım cvp vermedı sonra demesınler dıye ..gıtmeyebılır napımm

sevdayagmu

Kubilay kımse pm den msj atsın bı zahmet

6il9in

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 04 Ocak 2016, 21:27:46
yahu msj atıyorsun neden tekrar buraya yazıyorsun ben yazdım cvp vermedı sonra demesınler dıye ..gıtmeyebılır napımm

Bende senin gibi düşündüm :)

Buradanda belirteyim dedim :)

strenergy

Webtransfer yatırım grubu katılımcılarının dikkatine ;

Yatırım grubu ile ilgili yapılacak iki şey kalmış durumda .

1 - ElisaMcCline ile daha önce belirtilmiş olan bilgilerin paylaşımı ve ilgili konuya bilgilerin gönderildiğine dair ileti düşülmesi . Bilgileri eksik olan arkadaşlarımızın iletilerini beklemekteyiz ... (!! Lütfen yalnızca bilgilerin gönderildiğine dair ileti düşün !!)

Gerekli bilgiler ve ilgili konu linki : http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/webtransfer-yatirim-grubu-2-katilimcilarinin-dikkatine/

2 - @sevdayagmu nun ElisaMcCline ile iletişime geçmesi

Bu ileti @ElisaMcCline ın talebi üzerine yazılmış ve talebi üzerine konu kilitlenmiştir (ok)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

messli

@ElisaMcCline  hocam son durum nedir ? ödeme alan var mi ? aramızda ?

letal

Sozunde durmayan bir grup lideri alinamayan odemeler var guyya ayin 5 inde odemeye baslayacakti ama kendileri tenezzul edip bi aciklama bile yapmiyor ... paramizin hala isletilmesi ve sevda hanimda olmasi durumlarindan memnun degilim!