Gokano - Amazon, Paypal, Steam Hediye Kartı ve Ürün Kazanın

Başlatan , 15 Ağustos 2015, 12:34:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1 Numara !

Alıntı yapılan: ferdi03 - 27 Aralık 2015, 21:53:58
nerden anladınki scam olduğunu?

Bilemiyorum ama içimde böyle bir his var eylülden beri sitedeyim daha bir ürün alamadım . Stoklar geldi diyor siteye giriyorum site çöküyor ardından facebook mesaj kısmına fake hesaplar doluşuyor hediye aldım gibi şeyler paylaşıyorlar diğer ayada son bir kere deniyeceğim bu seferde olmassa bırakıp paylaşabildiğim tüm platformlarda scam oldugunu söyliyeceğim .

fzthkurmaz

selfie çubuğu istedim geçen hafta gelirse yazarım ok

1 Numara !

Ayrıca 2 dolar verip saati ögrenmek isteyenlerede değişik saat verdiler  :D sizden haberleri bekliyorum  :y

ferdi03

Alıntı yapılan: Incredible - 27 Aralık 2015, 21:57:01
Bilemiyorum ama içimde böyle bir his var eylülden beri sitedeyim daha bir ürün alamadım . Stoklar geldi diyor siteye giriyorum site çöküyor ardından facebook mesaj kısmına fake hesaplar doluşuyor hediye aldım gibi şeyler paylaşıyorlar diğer ayada son bir kere deniyeceğim bu seferde olmassa bırakıp paylaşabildiğim tüm platformlarda scam oldugunu söyliyeceğim .
Sitenin çökme nedeni belli zaten sunucu aşırı yüke dayanamıyor :)
Bundan bir kaç yıl önce lockerz sitesi vardı bilen bilir bu gokano onun tıpatıp aynı sistemi. bu sebeble ürün almak için hızlı olmak gerekli fakat işin kurnazlığı program yardımıyla bilgileri otomatik doldurarak( yani adres bilgilerini )  daha hızlı yaparak ürünü elde edebiliriz.

1 Numara !

Alıntı yapılan: ferdi03 - 27 Aralık 2015, 22:06:57
Sitenin çökme nedeni belli zaten sunucu aşırı yüke dayanamıyor :)
Bundan bir kaç yıl önce lockerz sitesi vardı bilen bilir bu gokano onun tıpatıp aynı sistemi. bu sebeble ürün almak için hızlı olmak gerekli fakat işin kurnazlığı program yardımıyla bilgileri otomatik doldurarak( yani adres bilgilerini )  daha hızlı yaparak ürünü elde edebiliriz.

Ben hiç siteye giremedimki bekliyodum zaten girebilip kaçırsam sıkıntı yoktu benim gibi çok kişide olmuş neyse bakalım diğer ay ne olucak

suskun

Alıntı yapılan: Incredible - 27 Aralık 2015, 22:00:38
Ayrıca 2 dolar verip saati ögrenmek isteyenlerede değişik saat verdiler  :D sizden haberleri bekliyorum  :y
Değişik saatler verilmesinin sebebi herkese kendi saat diliminde zamanı söylemiş olabilirler ben 21.00 diye zaman görmuştum onu baz alarak burayada 22.00 sularında olabilir dedim buyuk ölçude tutmuş gibi zaman ama bende yakalayamadım restocku o da ayrı bi mevzu site çok fazla çöktu. (zopa)

ptcsite46

Ben siteyi bıraktım zilyon tane adam aynı anda siteye girip kapışıyor. Boşuna stres oluyorum:) 230 GN de bıraktım... Herkese hayırlı olsun

Dio

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 27 Aralık 2015, 23:32:47
Ben siteyi bıraktım zilyon tane adam aynı anda siteye girip kapışıyor. Boşuna stres oluyorum:) 230 GN de bıraktım... Herkese hayırlı olsun
hesabı birine ver bari hayrına :D
bende 430+ GN var. restock günü sürekli takip edecek birine veriyim 1 günlüğüne, istediğini kapmaya çalışsın diye düşünmüştüm ama foruma geç girdim bugün :(

Ocak restock'una kadar 550 olur benim hesapta. Değerlendirmek isteyen olursa 1 günlüğüne benim hesapta şansını deneyebilir. Nasıl olsa tüm profil ayarları değişebiliyor ;)

1 Numara !

Bende şu site için çok ugraşmıştım hedeflediğim hediyeyi alıp bende bırakmayı planlıyorum  :y

1 Numara !

Ocakda 2 sefer stokları getireceklermiş *Sözde  (hp)