Gokano - Amazon, Paypal, Steam Hediye Kartı ve Ürün Kazanın

Başlatan , 15 Ağustos 2015, 12:34:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Alıntı yapılan: Incredible - 31 Ocak 2016, 21:33:39
Paypal 1 dolar istedim dönüp duruyor  :))
Evet bende onu yazacaktım tam niye adres istiyor acaba paypal ödulu için :D

1 Numara !

Neden istediğini bilmiyorum 400 puanım var ilk defa birşey istiyebildim :) Diğer ödüller açılıyormu acaba merak ediyorum

1 Numara !

suskun

Alıntı yapılan: Incredible - 31 Ocak 2016, 21:38:23
Neden istediğini bilmiyorum 400 puanım var ilk defa birşey istiyebildim :) Diğer ödüller açılıyormu acaba merak ediyorum
Aldın mı 1$ hayırlı olsun :)  :y diğer ödullerin açılıp açılmadığını bende merak ediyorum ama en azından bi gelişme oldu bu sefer ödullerden bir kaç tanesinin açık olduğunu gördum en azından :DD

ibrahim131

Oduller acik oluyor ben odullerin acik oldugunu gordum ama 8 ayda 1 hediye aldim oda t-shirt 1 ay oldu gelmedi

1 Numara !

Alıntı yapılan: ibrahim131 - 31 Ocak 2016, 21:43:44
Oduller acik oluyor ben odullerin acik oldugunu gordum ama 8 ayda 1 hediye aldim oda t-shirt 1 ay oldu gelmedi

Bende ilk defa aldım oda paypal 1 dolar :) site çok yavaş oldugu için 1 kere tıkla 30 saniye bekle 1 tane daha tıkla böyle daha hızlı açılıyor

1 Numara !

Alıntı yapılan: suskun - 31 Ocak 2016, 21:40:53
Aldın mı 1$ hayırlı olsun :)  :y diğer ödullerin açılıp açılmadığını bende merak ediyorum ama en azından bi gelişme oldu bu sefer ödullerden bir kaç tanesinin açık olduğunu gördum en azından :DD

Geçen sefer hiç siteye girememmiştim bu sefer girdim 1 dolar aldım en azından göndericeklermi bakalım  :))

Dio

Alıntı yapılan: Incredible - 31 Ocak 2016, 21:45:50
Geçen sefer hiç siteye girememmiştim bu sefer girdim 1 dolar aldım en azından göndericeklermi bakalım  :))
tebrikler (p)
[spoiler]0.35 ine paypal el koyar :m [/spoiler]

ibrahim131

restockda her urunden 100 tane oluyor electronics de (iphone ipad moto 360 haric) ve siteye 50 000 kisi ayni anda giris yapip hediye almaya calisiyor yani hediye almak neredeyse imkansiz gibi bir sey 8 ayda hic bir hediye yakalayamadim bunun nedenide cok kisinin olmasi ve hediyelerin yetersiz koyulmasi

1 Numara !