Gokano - Amazon, Paypal, Steam Hediye Kartı ve Ürün Kazanın

Başlatan , 15 Ağustos 2015, 12:34:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

yapma ya bende uzuluyordum kaçirdik diye :D iyi olmuş o zmn ya :D ne alicaz ki başka onun yerine drone alsam başima bela :D mause için koşturayim bakim bende :D

Dio

Alıntı yapılan: messli - 30 Mayıs 2016, 12:57:33
yapma ya bende uzuluyordum kaçirdik diye :D iyi olmuş o zmn ya :D ne alicaz ki başka onun yerine drone alsam başima bela :D mause için koşturayim bakim bende :D
Drone için uçurma izni alacan falan ooo uzun iş :P en iyisi mouse kulaklık falan almak. steelseries rival mouse vardı kaldırmışlar ellam :( siteye aylardır girmiyorum 651 GN var içerde (hp) hergün girip tıklayam bari.

fzthkurmaz

grup oluşturup süre bilgisini satın alalım 2.99 dolara :D

messli

aynen @Dio o yüzden gerek yok drone fln :D en iyisi mause hoparlör  ( selfie cubugu :m ) fln alalim :D gerek yok @fzthkurmaz :D faceyi takipte kalalim her saat biri beklesin :D yakalayan haber versin :D

bahattin60

arkadaşlar bende gokano işine girişmek istiyorum.hediyeler gercekten geliyor mu ?

messli

@bahattin60  evet alan siteden arkadaşlarimiz var bende dün yakaladım bir hediye 1-2 ay içinde gelir eğer gümrüğe takılmazsa :D trde cok garip şeyler oluyor :D

GameHunter

Arkadaşlar Restock gününe 2 gün kaldı ama PayPal kapalı olduğu için Restock Alarm alamadım. Alabilen var mı ?

Bu arada 2 ay önceki restock'ta selfie çubuğu kazanmıştım admin bana powerbank göndermiş. Dandik powerbanklardan. :)

messli

@GameHunter  evet 2 gün kaldi büyük sabirsizlikla bekliyorum restock'u Drone Alasım var alamazsam HDD denicem oda Olmadı Mause almak niyetim :D

messli

Bu arada Benimde Hediyem Geldi Kulaklık İyi Hoşuma Gitti Resmini Bir Ara Aticam .

GameHunter

Alıntı yapılan: messli - 15 Ağustos 2016, 09:13:04
@GameHunter  evet 2 gün kaldi büyük sabirsizlikla bekliyorum restock'u Drone Alasım var alamazsam HDD denicem oda Olmadı Mause almak niyetim :D

Restock saati belli mi ? paylaşırsan 1,5 $ vereyim.