twickerz ref değişimi

Başlatan elif06, 16 Şubat 2012, 18:20:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elif06

ertunctezcan

Bu msjı dikkate al bence ilk msjı bir editle. Üye olduğun siteler neler mesela üye değilsen neo'ya ( gerçi bu sitenin hepsi üyedirde, ben yinede sorayım dedim :) ) üye olmanı isteyeceğim. Birde kaç tane reklama tıklamamız gerekli. Mesela 4 reklam gibi mi yoksa bütün tıklamalarımızdan kazanıyor musun?

TwofuN

bildiğim kadarıyla bütün tıklardan kazanıyor  8)

elif06

10 tıklamaya 0.003 kazandırıyor çok değil

TwofuN

Alıntı yapılan: elif06 - 19 Şubat 2012, 21:59:42
fazla kazandıran başka siten varsa söylediğin an geçiş yaparım  ;)

elif06

Alıntı yapılan: TwofuN - 19 Şubat 2012, 22:04:23
Alıntı yapılan: elif06 - 19 Şubat 2012, 21:59:42
fazla kazandıran başka siten varsa söylediğin an geçiş yaparım  ;)
tamam söylerim :)

ertunctezcan

...usun. Cevabına göre bende üye olacağım.

ertunctezcan

@elif 2'dir sana msj atamıyorum gelen kutun dolmuş. Refimle üye olmuşsun teşekkür ederim. Dediğim gibi çok az bir ihtimalde olsa neo'ya üye değilsen neo'ya üye olmanı rica edeceğim ama üyeliğin varsa bana ref. linkini atmadığından sitene üye olmadığımı bilmeni isterim. Burdan ya da özel msjla atabilirsin. Mümkün olduğunca hergün tıklayacağımdan emin olabilirsin. Seninde tıklamalarına başlamanı rica edeceğim teşekkürler...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 21 Şubat 2012, 01:16:58
@elif 2'dir sana msj atamıyorum gelen kutun dolmuş. Refimle üye olmuşsun teşekkür ederim. Dediğim gibi çok az bir ihtimalde olsa neo'ya üye değilsen neo'ya üye olmanı rica edeceğim ama üyeliğin varsa bana ref. linkini atmadığından sitene üye olmadığımı bilmeni isterim. Burdan ya da özel msjla atabilirsin. Mümkün olduğunca hergün tıklayacağımdan emin olabilirsin. Seninde tıklamalarına başlamanı rica edeceğim teşekkürler...

Konunun ilk mesajında var ref linki... Başka bir siteden mi bahsediyorsunuz ???

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Şubat 2012, 01:20:09
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 21 Şubat 2012, 01:16:58

Konunun ilk mesajında var ref linki... Başka bir siteden mi bahsediyorsunuz ???
Evet hocam özel msj'da thinking bux'a üye olmamı istemiş ama özel msj atamıyorum gelen kutusu dolmuş. Artık burayı ne zaman görürse. O benim siteme üye olmuş ama tıklamamış. Belki bir ümit neo'ya üye değilse çiçeği burnunda goldenıma bir destek olurdu O:-).