Justicebux (SCAM)

Başlatan gokovic, 16 Şubat 2012, 18:31:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 16 Şubat 2012, 18:41:21
Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Şubat 2012, 18:35:36
Ata, gokovic ve özellikle buxhost yeni sitelere takılmış arkadaşlar.
5-6 kişi varsınız zaten.. Herkesin 1 sitesine hepiniz üye olun.. Siteleri sorun olan arkadaşlar sitelerini değiştirsin.
Böylece hepinizi sürekli 5-6 refiniz olur ve şanlarınızı arttırırsınız.

Çözemediniz hala şu işi. Bir araya gelin artık....

Çok doğru hocam yapıverin bir kısım bizim için orayada 5-6 kişi üye oldukları tüm sitelerin refflrini versinler bir siteye üye olurken onlara bakalım  :y

Ben yaparsam sürekli güncellemeleri ve aranıza katılan olursa onları da eklemem gerekir. Kurun kendi aranızda.
Şu anda karşılıklı ref değişiminiz zaten olanlarla başlayın işte.
Sürekli yeni site bulup tanıntmanın, o sitelerden ödeme alamadıktan sonra hiçbir önemi yok.
Önce eldekilerden ödeme almayı ya da maksimum verim almayı denemelisiniz.

Siz yeni sitelerin peşine düşüp tanıttıkça, aranıza katılacakları da baltalıyorsunuz.. yani eldeki mevcut sitelerinize karşılığında üye olabilecekleri...
Bu elinizdeki sitelere gelecek refi kaçırıyorsunuz demek oluyor.

ata07

Refferans değişimleri kısmınamı açalım ? herkes kendimi açsın konu bi kişi herksin reffini mi versin ? herksin bir hakkı olsun bna pm atsın reffnden sitesini yaziyim  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 16 Şubat 2012, 18:53:55
Refferans değişimleri kısmınamı açalım ? herkes kendimi açsın konu bi kişi herksin reffini mi versin ? herksin bir hakkı olsun bna pm atsın reffnden sitesini yaziyim  ???
Referans değişim grubu diye bir konu aç hadi referans değişimlerine. 2 kişiyle de başlasanız olur.
Altına üyeler ve yanına birer sitesi... O sitelere üye olmayan gelsin teklifte bulunsun.
O sizin sitelerinize, sizde onun saitesine üye olun. Listeye adını ve linkini ekleyin.
Grunba dahil olmak isteyen yeni site sahipleri bu konuda daha avantajlı olacaktır.
Ama eski olanlar da ödeme konusunda iyi yerde olacaktır.

Aranızdan birinin sitesi giderse, herkes o siteyi bırakır. kişi grupta kalır ama link silinir. Sitesi giden kişi, diğerlerinin sitesine tıklamaya devam eder.
Mantar gibi site açıyorlar zaten, yeni site bulup linkini herkesle paylaşır.. Diğerleri dde o siteye üye olur.

Bu şekilde kuralları da koy. 2 kişi bile olsa başlayın...

nouma26

Ya birşey değil hocam bir de  ödeme vereni de beğenmiyor bu Ata  :D.Hem buxhost hem ödeme yapıyor.ama bıraktılar.Ata için tıklarken 2.ödemem olan 0.24 $ ı aldım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 17 Şubat 2012, 01:33:19
Ya birşey değil hocam bir de  ödeme vereni de beğenmiyor bu Ata  :D.Hem buxhost hem ödeme yapıyor.ama bıraktılar.Ata için tıklarken 2.ödemem olan 0.24 $ ı aldım.
Konu Ata ile ilgili değil.. Kuraları ben koyuyorum. Kendi aralarında anlaşıp devam etsinler, sürekli ben ilgilenemem diye Ataya konu açtırdım.

Ata nın bu güne kadar ki sizin üzerinizde yarattığı güven duygusu sizin için yeterli değilse bunu açıkça söyleyin.
Kaldı ki, konuyu kimin başlattığının bir önemi yok. Uymayan gruptan atılır. Bu kadar basit.
Çok istiyorsanız ben yönetirim. Ama yapın artık birşeyler... Bir sürü yeni sitede boşa kürek çekiyorsunuz/çekenler var...

nouma26

Yok hocam sorun güven değil.Ata birsürü siteyle ilgilenmek yerine bence ödeme yapanlarla devam etmeli diye düşüncemi belirtmek istedim sadece  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 17 Şubat 2012, 02:17:19
Yok hocam sorun güven değil.Ata birsürü siteyle ilgilenmek yerine bence ödeme yapanlarla devam etmeli diye düşüncemi belirtmek istedim sadece  ;)

Zaten herkese tavsiye o.... Birer siteyle gruplarını kursunlar..... Max 5 kişi. İsterlerse ve yapabiliyorlarsa 2 şer site de yaparlar.

(scm)