Referans Değişim Grubu

Başlatan ata07, 16 Şubat 2012, 19:07:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Gokovic zaten siteye üyeymiş... Eğer çözebileceği bir sorunsa gruba alın. Yok değilse grup dışında ref değişimleri yapabilirsiniz.

@Twofun
başka bir konuda, nouma arkadaşımız bir site önermiş. zaten bu gruba da dahil. her şartta ref değişimi yapabilirsiniz.
Grup dahilinde olmak zorunda değil.
Grubun tüm üyelerinin kabulü ve sizin tüm üyelerin sitelerini kabul etme şartınız var.

@gojovic
İşte bu yüzden elinizdekilerle uğraşın önce heryere sürekli üye olmayın diyorum ;)

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 22:24:09
Gokovic zaten siteye üyeymiş... Eğer çözebileceği bir sorunsa gruba alın. Yok değilse grup dışında ref değişimleri yapabilirsiniz.

@Twofun
başka bir konuda, nouma arkadaşımız bir site önermiş. zaten bu gruba da dahil. her şartta ref değişimi yapabilirsiniz.
Grup dahilinde olmak zorunda değil.
Grubun tüm üyelerinin kabulü ve sizin tüm üyelerin sitelerini kabul etme şartınız var.

@gojovic
İşte bu yüzden elinizdekilerle uğraşın önce heryere sürekli üye olmayın diyorum ;)

dogru diyon ustad..
ama arkadaşta hiç biyere uye degilmiş.
Böyle olunca şimdi seçenek kalmadı :)
Bence kendine bir ptc daha bulsun..Bukdr az seçenek ile işimiz zor..

ata07

Gokovic Yeni uyelik al jose de bende alicam ne gerek var simdi boyle olmasina biz brda reff oldugumuz sitelerden para kazanmaya calismiyoruz reff biriktirdigimiz sitelerden kazanmaya calisiyoruz ben yeni hesap acip tiklarim jfbuxa . Sende anlas bir sekilde.

TwofuN

@gokovic
dediğini yapmaya çalıştım ioebux a kayıtlıydım ama 3 tane ptc dar zaman ve bir sürü reklam baya bi karışmıştı sonra ioebux scama düşünce rahatladım
edit: ayrıca referans grubu 5 kişi ile gayet muntazam yürütülebilir mi deneyip görmek istiyorum amacımız herkes kendi sitesinden para kazanmak ise referans grubu oluşturmak mantıklı geliyor ama 5 site sürüsüne reklam herkes tıklar mı endişesi falan filan neyse ya deneriz hergün deney yapıyorum zaten :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 17 Şubat 2012, 22:35:38
Gokovic Yeni uyelik al jose de bende alicam ne gerek var simdi boyle olmasina biz brda reff oldugumuz sitelerden para kazanmaya calismiyoruz reff biriktirdigimiz sitelerden kazanmaya calisiyoruz ben yeni hesap acip tiklarim jfbuxa . Sende anlas bir sekilde.

Ata,
Twofun arkadaşımız ioe için ne diyor yahu :g aaaa :D

TwofuN

@elisam atayla aramızı bozma ya ben biraz araştırdım direk buldum yani yabancılar çalışıyor abi :X

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 22:48:06
Alıntı yapılan: ata07 - 17 Şubat 2012, 22:35:38

Ata,
Twofun arkadaşımız ioe için ne diyor yahu :g aaaa :D

Aaa ne biçim kelimeler onlar hiç scam olurmu :D odeme sirasi yogun ama 2 gune odeme almazsam hiç bisi demiyorum scamdir . :D

TwofuN

isteyene link atarım yav hemde son dakika haberi olarak düşmüşlerdi :D ayrıca az önce bu forumda bir arkadaşla ref değişimi yaparak megaincomebux diye uzun bir ismi olan ptc sitesine üye oldum burdan bana laf atanlara duyurulur

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 17 Şubat 2012, 22:50:16
@elisam atayla aramızı bozma ya ben biraz araştırdım direk buldum yani yabancılar çalışıyor abi :X
Yok konu sizinle ilgili değil aslında :D
Ata' ya bu konuda sataşmak için bahane arıyorum, fazla sürmez aslında yakında mini bahanelere/söylentilere gerek kalmayacak bekleyebilirim ama görünce dayanamadım :D

lovablegs

gökoviç just one bux a biraz daha yardıma devam edermisin tıklara yarıya gelmişim nihayetinde ben her gün senin sitene tıklıyom ,doğru sadece üyelik denemesiydi ama bitirelimde bi ödeme isteyeyim bakalım verecek mi verirse ona göre bi şeyler düşünürüz artık :)  (a)

yanlış  anlama sitem için değil sadece yardım mahiyetinde  :)

Account balance
$0.5361