Referans Değişim Grubu

Başlatan ata07, 16 Şubat 2012, 19:07:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sumercan

....

ata07

Hocam kimsede benim zeale reff olamadı ama charm da 1 aylık premium boyunca gerekiyordu çok teşekkürler :) Casbux bana uyuyor grup üyeleri onay verirse üye değillerse onaylıyalım Arkadaşlar casbuxa üyemisiniz ?

ata07

..

Abi bilgilieri yazıyorm katıl abi gruba nouma tamam dedi gokovice ulaşamadım bir şekilde anlaşırız. 8)

gokovic

Alıntı yapılan: sumercan - 18 Şubat 2012, 10:59:02
CHARMBUX  -  ATA07       ZACKEY  -   NOUMA         BİGTRUSTEDBUX - GOKOVİC e refim .
Enderle Elisa ya nerede bakmadım.
Yalnız çoğumuz aynı sitelere zaten eski üye olduğumuz için herkesin 2 veya 3 site önermesi doğru olur sanırım.
Ben 4 defa ödeme aldığım CASBUX ile ilgileniyorum refi olduklarım refim olursa sevinirim olmazsa ve de yeni öneriler varsa onada varım.
http://www.casbux.com/?ref=sumercan
(Özür: Enderege casbux da refim )

kardeşim burası banada uyuyor..
refinden uye oldum..
Sen zaten BİGTRUSTEDBUX a refimden uyesin ve tıklıyorsun çok teşekkürler..

ElisaMcCline

Çok güzel, 4 kişi oldunuz yani..... Hadi bir 5 yapın da durumu görelim. :)
Birkaç gün devam edip, tıklar nasıl gidiyor, site adediniz fazla mı, eklenebilir mi, 6-7 kişi ye çıkılabilir mi onu görün ;)
yeni site tanıtanlara teklif götürün. Katılmak isteyen olabilir. Kim, her yeni sitesine sürekli hazırda 3-5 ref istemez ki ? ;)

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 13:55:24
Çok güzel, 4 kişi oldunuz yani..... Hadi bir 5 yapın da durumu görelim. :)
Birkaç gün devam edip, tıklar nasıl gidiyor, site adediniz fazla mı, eklenebilir mi, 6-7 kişi ye çıkılabilir mi onu görün ;)
yeni site tanıtanlara teklif götürün. Katılmak isteyen olabilir. Kim, her yeni sitesine sürekli hazırda 3-5 ref istemez ki ? ;)

Kimse benim sitede değilki hep farklı siteler gokovic farklı sumercan farklı nouma farklı hepsi farklı siteme tıklıyor  :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2012, 14:00:41
Kimse benim sitede değilki hep farklı siteler gokovic farklı sumercan farklı nouma farklı hepsi farklı siteme tıklıyor  :S

Niye ?

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 14:02:39
Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2012, 14:00:41

Niye ?

sumer abi zela üyeymiş gokovic de üye onlar 2 side biribrinden farklı siteye tılıyor nouma zeale üye reffimden yani 3üde farklı sitye üye  :'(

nouma26

Ata senin sitelerin buxhostlardan çok.Hangisine yetişelim  :D

ElisaMcCline

Zeale zeval geldiğinde düzelecektir.... Sonuçta sınırlı sayıda siteye tıklayabilirsiniz, bu da sınırlı sayıda kişi olabilirsiniz demek.
Grubu kaçırmamak için böyle bir başlangıç yapmış oldun ;) Yeni sitende rahat edersin..... ;)