Referans Değişim Grubu

Başlatan ata07, 16 Şubat 2012, 19:07:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Ender hocam Chat kısmında bi sorunmu var giriyorum isimlerimiz gozukmuyor yazdılarımfda gitmiyor..

enderege

Alıntı yapılan: gokovic - 19 Şubat 2012, 14:41:23
Ender hocam Chat kısmında bi sorunmu var giriyorum isimlerimiz gozukmuyor yazdılarımfda gitmiyor..

Dün skype eklenince biraz problem oldu. Sesli mesaj üzerinde çalışma yapılıyor. En kısa sürede de düzelecektir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

captain06

Ee şimdi ne yapmam gerekiyor beyler kim kiminle nerede  karıştı burası baya :g  ref olacakmıyız birbirimizin

universitely76

Alıntı yapılan: captain06 - 19 Şubat 2012, 16:55:03
Ee şimdi ne yapmam gerekiyor beyler kim kiminle nerede  karıştı burası baya :g  ref olacakmıyız birbirimizin
Konuyla bir bağım yok ancak boş vaktim olduğunda göz gezdireyim dedim de bir türlü işin içinden çıkamadım  :X gereksiz muhabbetlerle konu aşırı uzatılmış durumda, tek tek görüşmeleri buradan değilde pm ile konuşup halledilse yeni gelecek olanlar için de başlık daha az eziyet haline gelmiş olur.

Başlık amacından uzaklaşmış durumda olduğunda postların elenip düzene sokulması veya başlığın komple silinip yeni bir başlık açılması daha uygun olacaktır  :y
Şu sıra imzasız'ım...

ata07

Alıntı yapılan: captain06 - 19 Şubat 2012, 16:55:03

Anlaşılmıyacak bir şey yok 1. sayfada yazılan 4 üyenin sitelerine üye olman gerek

universitely76

Alıntı yapılan: ata07 - 19 Şubat 2012, 18:15:00
Anlaşılmıyacak bir şey yok 1. sayfada yazılan 4 üyenin sitelerine üye olman gerek
Bunu sen biliyorsun ata, dışarıdan bakan adam nelerin döndüğünü ancak tüm başlığı okuduğunda anlayabilir  :n
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 19 Şubat 2012, 14:36:00
Alıntı yapılan: ata07 - 19 Şubat 2012, 14:30:52
Yanlız sumercan abiyi unuttuk açık olduğunda bir konuşalım  ???

Kendisi çok sağlam refdir. Herkese tavsiye ederim. Hem o hemde siz kazanırsınız.

Aynen,, gerekirse kontenjanı sadece onun için arttırın. Ama kesinlikle dışarda bırakmayın....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 19 Şubat 2012, 18:18:09
Alıntı yapılan: ata07 - 19 Şubat 2012, 18:15:00
Bunu sen biliyorsun ata, dışarıdan bakan adam nelerin döndüğünü ancak tüm başlığı okuduğunda anlayabilir  :n

Karışıklık konusunda haklısın Universitely, ama mesajları silersek, ya da yeni konudan başlatırsak, nelerin döndüğünü ancak devamını okuyarak anlayabileceklerin de anlamak için okuyabileceği birşey kalmayacak :)
Grup tamamlanmadığı ve kişi adedi de çoğaldığı için, her yeni teklifle gelen için de, kabul edilsin edilmesin herkes en az 1 mesaj yazacağından sürekli bu durum devam edecek..

Limitlerini bulup tamam dediklerinde, ben de bir temizlik ya da yeni konu ile başlatma konusunda hem fikirim... :y

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Şubat 2012, 02:05:23

Limitlerini bulup tamam dediklerinde
Biri limitmi dedi:) limitmi  dinler abi bu kadro 10 100 1000 site fark etmez  8)

ElisaMcCline

O zaman konularıyla başbaşalar.... Kimle ne şekilde değişim yapacaklarsa yaptılar.. Grup olmaktan zaten çıkmak üzereler. Aynı adamın 1 sitesine 2 kişi diğer sitesine 1 kişi falan gibi değişimlerle amacına ulaşmazki bu durum. Pekala ref değişim alanında da yapabilirlerdi bunu.
Sürekli yeni site buluyor ama rf değişimine ısrarla eski tanıtılmış sitelerini sokmaya çalışıyorlar..

Kendi kafalarına göre hareket ediyorlarsa, kendi sorunlarını da kendileri çözecekler... ;)